x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Din toata inima

Din toata inima

09 Feb 2005   •   00:00

STIL DE VIATA
Indragostiti unul de altul, indragostiti de viata, indragostiti de copiii lor. Si-au exersat rolurile din viata si pe micile ecrane, in serialul In familie.


Adrian sI Adriana sunt doi oameni care iubesc confortul. Adora lucrurile haioase si lejere. Au preferat, pentru mica noastra incursiune, magazinele Hippie Hippie Shake sI Interior.


  • Fusta cu imprimeuri colorate
  • Hippie Hippie Shake
  • 995.000 de lei



  • Camasa
  • Hippie Hippie Shake
  • 860.000 de lei

  • Mersul la cumparaturi e mai degraba o corvoada. Recunosc insa ca sunt momente cand ma relaxeaza. Pentru mine, shopping-ul reprezinta o necesitate, nicidecum o moda.


    Ne place sa ne imbracam sport. Chiar si atunci cand situatia ne impune o tinuta eleganta, confortul este criteriul de selectie a hainelor. E un stil adoptat de intreaga familie.


    Nu pot spune ca dispozitia mea depinde de obiectele care ma inconjoara. Am insa cateva icoane care-mi sunt foarte dragi, unele pictate chiar de bunicul meu.


    Adrian este un barbat care nu trage chiulul atunci cand vine vorba de cumparaturi. Chiar ii place sa cutreiere magazinele.


    Cu gandul la copii si copilarie


    Orice zi e potrivita pentru o sarbatoare a iubirii daca iubesti si esti, in egala masura, iubit. Nu ma deranjeaza nici o sarbatoare, indiferent de tara sau de religie.


    Intre stilul de viata si bani exista o interdependenta. Bunul gust nu este insa conditionat de bani.


    De cand ne-am mutat de la bloc la casa, traim senzatia unui confort absolut

    Iubirea si confortul masura vietii lor

    Adrian si Adriana ii vor primi cu drag pe toti cei care le vor vizita noua casa.
    Fotoreporter: Lucian Alecu
    Confortul caminului, dragostea pentru cei doi copii, scena si, mai nou, televiziunea sunt masura vietii lor. Si povestea de dragoste care ii uneste.

    Cei mai multi dintre noi i-au vazut pentru prima oara impreuna in serialul de pe Prima TV In familie. Erau sot si sotie, atunci nu stiam insa ca rolurile lor nu sunt foarte departe de realitate. Doar genericul ne-a dat de banuit ca ar fi o legatura de rudenie intre ei. Adrian si Adriana Titieni sunt casatoriti de sase ani. El este actor si, timp de cativa ani, pana in 1990, a jucat rolul lui Harap Alb. Ea este actrita, a fost pe scena Ofelia, in Hamlet, iar acum prezinta emisiunea Trimineata, La National TV.

    Desi sunt la fel de implicati ca multi dintre noi in ritmul infernal al fiecarei zile, le mai ramane timp sa se bucure unul de compania celuilalt. Viata noastra este foarte agitata si, din cand in cand, mai avem nevoie de momente de relaxare. Caz in care plecam din Bucuresti. Fiecare dintre noi are un serviciu care ne consuma nervos foarte mult. Si, in afara de asta, trebuie sa fim alaturi si de cei doi copii ai nostri, Marc Simion (4 ani si 5 luni) si Ariadna (5 ani si 7 luni). Si ei sunt insa destul de ocupati, urmand cursuri de engleza si germana, pian, teatru, balet si dans de societate.

    La cumparaturi, nu scapa nici un prilej de a relationa: tin cont unul de parerea celuilat, isi impartasesc micile bucurii si sunt preocupati de aceleasi probleme. O relatie in care reperul este intotdeauna noi.
    ×