x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Gimnastica - Dragulescu accidentat la cap, Nistor si Koczi au luat medalii

Gimnastica - Dragulescu accidentat la cap, Nistor si Koczi au luat medalii

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Apr 2007   •   00:00
Gimnastica - Dragulescu accidentat la cap, Nistor si Koczi au luat medalii

Steliana Nistor a castigat argintul la paralele, Flavius Koczi bronzul la cal cu manere iar vedeta Romaniei, Marian Dragulescu s-a accidentat la cap in timpul exercitiului din finala probei de sol. Romania a obtinut la Campionatele Europene de la Amsterdam trei medalii.

Vedeta Romaniei, Marian Dragulescu, la campionatele Europene de gimnastica a terminat penultimul in proba de sol. Pe ultimul loc a iesit un alt roman, Flavius Koczi. Dragulescu, in timp ce executa exercitiul din finala acestei probe, s-a accidentat la cap si a abandonat. Chiar si asa, romanul Koczi, a incheiat plutonul acestei finale, exercitiul efectuat fiind prea dificil pentru tanarul gimnast.

MEDALII. Surpriza a venit de la Steliana Nistor. La 17 ani, o varsta destul de inaintata in aceasta disciplina, Nistor a obtinut prima ei medalie din cariera de gimnasta, la senioare. S-a clasat pe locul secund in proba de paralele. A fost devansata de ucraineana Daria Zgoba. O alta medalie obtinuta duminica, la Amsterdam, a venit prin Flavius Koczi. Cu nota 15.325 s-a clasat al treilea in finala de cal cu manere. Cu argintul obtinut sambata de Sandra Izbasa in proba de individual compus Romania are in palnares trei medalii la aceste europene. Doua de argint , una de bronz. Putin, mult prea putin pentru un sport cu care decenii intregi am detinutut suprematia in Europa si in lume.

×