x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Gimnastica - Izbasa ia argintul la Amsterdam

Gimnastica - Izbasa ia argintul la Amsterdam

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Apr 2007   •   00:00
Gimnastica - Izbasa ia argintul la Amsterdam

Sandra Izbasa a castigat sambata argintul la individual compus. Flavius Koczi si Razvan Selariu si-au asigurat prezenta in finalele pe aparate la gimnastica masculin iar Steliana Nistor si Sandra Izbasa intra in finale la barna, sol si sarituri, la Campionatele Europene de la Amsterdam.

Izbasa a castigat medalia de argint in concursul individual compus din cadrul Campionatelor Europene de gimnastica de la Amsterdam, fiind devansata de campioana mondiala en-titre, italianca Vanessa Ferrari, in timp ce Steliana Nistor a ocupat locul patru. Duminica, Steliana Nistor si Sandra Izbasa vor concura in finalele pe aparate, la paralele, barna si sol, respectiv sarituri, barna si sol.

Koczi si Selariu au reusit un concurs foarte bun, in care n-au coborat notele sub 13.725.Tot vineri, Marian Dragulescu a obtinut calificarea in finalele la sol si sarituri, de pe primul loc, cu notele 16.075, respectiv 16.750. De asemenea, Flavius Koczi va concura in finalele la sol (locul 2 in calificari, cu nota 15.150) si la cal cu manere (locul 7, cu nota 15.300). In calificarile pentru finalele pe aparate au mai concurat Adrian Bucur, la sol, cal, inele si paralele, Marius Berbecar la sarituri, paralele si inele si Ovidiu Buidoso la cal si bara.

×