x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Impact vrea sa faca 5.000 de case

Impact vrea sa faca 5.000 de case

24 Mar 2005   •   00:00

Un proiect grandios care va conduce la aparitia a 5.000 de noi locuinte in Capitala a fost anuntat de compania imobiliara Impact.



  • de DANIELA IVAN

  • MACHETE. Asa arata planurile a doua din cele sase cartiere
    CARTIERE. Vor aparea sase ansambluri noi, care vor purta numele de Rubin, Smarald, Opal, Safir, Onix si Cuartz, in cele sase sectoare ale Bucurestiului (vezi tabel). Acesta se va intinde pe o suprafata de 100-120 de hectare si reprezinta o investitie de 500 de milioane de euro, a declarat presedintele firmei, Dan Ioan Popp. Piata imobiliara bucuresteana se afla in permanenta sub presiunea cererii de locuinte datorita migratiei populatiei catre Capitala, scaderii accentuate a numarului de locuinte date in folosinta si a utilizarii spatiilor de locuit in scopuri comerciale, toti acesti factori avand ca rezultat majorarea preturilor, a adaugat Popp.

    In ceea ce priveste locatia proiectului, Popp a precizat ca nu poate oferi detalii, pentru ca ar influenta preturile terenurilor din zonele respective. Locatia este confidentiala, pentru ca am deforma distrugator piata. Pretul terenului in zona ar creste de doua-trei ori, a spus el. Ceea ce se stie acum este ca Smarald este in zona de nord a Bucurestiului, Safir in sud-vest, Rubin in nord-est, Opal in nord-vest. Cetatenii care sunt interesati de aceste proiecte pot sa-si prezinte optiunea la sediul companiei Impact.

    NUMAR DE LOCUINTE

    ×