x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old In armonie cu primavara

In armonie cu primavara

09 Mar 2005   •   00:00

SPECIAL
Daca ai dat o fuga prin magazine zilele astea, este imposibil sa nu fi vazut noile colectii. Atat vremea cat si magazinele ne sugereaza: dati cojoacele jos si intampinati primavara!

Asta au facut si unele dintre cele mai cunoscute branduri de moda romanesti si internationale care au defilat, celebrand noile tendinte, zilele trecute, la Plaza Romania. Participantii au fost: Mango, Lee Cooper, Promod, Stefanel, Prestij, Tina R, B&B Collection, Ipekyol, Police. Suficient cat sa ne dea o idee despre cum trebuie sa aratam primavara asta pentru a fi in pas cu ultimele tendinte internationale. Lejeritate, romantism, influente etnice si nuante vintage, linii fluide si feminine adaptate unui stil de viata agitat, cam astea sunt reperele. Stefanel propune o colectie inventiva si tinereasca, de inspiratie englezeasca, dar si sport-chic, in culori verde-mar, galben lamaie, albastru si roz. Prestij aduce in atentie haine functionale, elegante, care pot fi folosite dimineata la job si seara la un cocktail. Pentru Promod, femeia este activa, dar moderna, mereu in miscare si mizand pe varietatea si ingeniozitatea vestimentara. Tina R propune haine pentru o femeie indragostita de culori puternice ca verdele-iarba, albastrul electric sau galbenul acid. In completarea hainelor, coafura este feminina, cu bucle vaporoase, sau impletita pentru a crea un look romantic cu influente etnice.


Lee Cooper mizeaza pe un look sportiv cu inspiratii vintage, se joaca cu straluciri, si cu insertii de metal si pariaza pe mixuri de culori sau pe nuante luminoase ca roz pal, banan sau corai.


Culoare, lejeritate, linii fluide adaptate unui stil de viata agitat, romantism, functionalitate. Sport, dar chic in acelasi timp. Cam astea sunt reperele pe care trebuie sa-ti modelezi propria personalitate.
border=1 >


Mango propune modele pentru o femeie urbana si moderna, romantica prin atitudine, cu mici accente etnice.

MINIMAX DISCOUNT DESCHIDE PRIMELE MAGAZINE. Incepand cu lunile aprilie si mai, compania miniMAX DISCOUNT va deveni operationala prin deschiderea primelor 3 magazine de tip discounter din regiunea sudica a tarii. Magazinele amplasate in orasele Slatina, Targoviste si Urziceni, aflate in prezent in stadiu de constructie avansata, vor reprezenta spatii comerciale moderne, cu o suprafata de vanzare de 1.000 mp, punand la dispozitie 8 case de marcat si 100 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinde necesarul zilnic, precum: fructe si legume cu autoservire, carne proaspata cu autoservire, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. Intr-un prim stadiu miniMax Discount va mai deschide inca 6 magazine pana la sfarsitul anului 2005. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.

5 X MEDIA GALAXY. Al cincilea electrocomplex Media Galaxy din tara a fost deschis la Iasi, in cadrul Complexului Comercial Iulius Mall. Intins pe o suprafata de peste 1.600 de metri patrati, Media Galaxy Iasi isi asteapta clientii intr-un cadru modern, amenajat in linie cu ultimele tendinte in domeniu si o gama variata de produse. Oferta noului electrocomplex este de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, GSM si multimedia. Clientii noului electrocomplex vor beneficia de mega oferte la unele bunuri, precum: telefonul GSM Siemens cu conectare Orange, la 99.000 de lei, DVD player Teletech la 1.999.000 de lei, televizor Teletech, cu diagonala de 37 de centimetri, la 2.499.000 de lei, in limita stocului disponibil.

×