x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

25 Mar 2005   •   00:00
PROIECT. Consiliul Local Petrosani a depus un proiect PHARE pentru obtinerea unei finantari in valoare de 7 milioane de euro pentru a crea zona turistica Parang, in masivul cu acelasi nume, a declarat primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter. El a explicat ca proiectul va fi realizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Hunedoara. Programul urmareste crearea unei zone turistice moderne. Acesta va reprezenta o alternativa pentru Valea Jiului si va crea un segment nou de activitate, turismul, pentru oamenii de aici, a afirmat primarul municipiului Petrosani.

DELTA DUNARII. Ambasadorul Republicii Slovacia in Romania, Jan Soth, va promova potentialul turistic al Deltei Dunarii in tara pe care o reprezinta. Am confirmat autoritatilor judetului interesul nostru de a revitaliza fluxul turistilor din Slovacia in Delta Dunarii, cu atat mai mult cu cat inainte de 1989 slovacii erau pe locul doi intr-un top al vizitatorilor straini in Delta Dunarii, a declarat ambasadorul. Acesta a mai spus ca primul lucru pe care il va face in perioada imediat urmatoare va fi sa informeze toti operatorii de turism din Slovacia cu privire la potentialul turistic al Deltei Dunarii.

MUZEU. Fondul de investitii Dubai International Capital, controlat de Guvernul din Dubai, a achizitionat celebrul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussauds, pentru 800 de milioane de lire sterline. Madame Tussauds este una din atractiile turistice ale Londrei, in portofoliul sau aflandu-se celebrul muzeu cu acelasi nume si parcul de distractii Alton Towers. Conducatorii Fondului de Investitii arab au declarat ca vor pastra actula conducere manageriala de la Madame Tussauds.

×