x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Isi fac reclama cu vedetele altora

Isi fac reclama cu vedetele altora

20 Apr 2004   •   00:00

Aflate probabil in criza de identitate, cateva posturi de televiziune isi fac reclama cu vedetele altora. Mai precis, cu prezentatori care au migrat spre locuri mai calde, sau cu cei care au plecat... de tot.

National TV detine recordul in materie de publicitate cu vedete care nu mai fac parte din ograda sa. De exemplu, Emanuel Isopescu zambeste, alaturi de Romica }ociu, Cornel Palade, Catrinel Sandu, Radu Cosarca, Adriana Titieni si Cosmin Selesi, din panourile plantate peste tot prin capitala: in Piata Romana, Universitate, Calea Victoriei, Bulevardul {tefan cel Mare. {i asta in ciuda faptului ca Esop si-a dat demisia de cateva luni si s-a mutat la Realitatea TV. Mai mult decat atat, in fiecare statie de transport in comun exista cate un Cosarca, alaturi de Catrinel Sandu, amandoi cu telecomanda-n mana, desi cea mai celebra mustata tv a fost pusa pe liber de ceva timp si se afla intr-un concediu luuung cat unul de maternitate. Le sugeram celor de la televiziunea amintita sa-si completeze motto-ul astfel: 〞Revolutionar! Senzational! Isopescu si Cosarca nu mai sunt la National!".

Mihaela Radulescu, in reluare la B1 TV

Postul din Calea Victoriei a strans si el randurile vedetelor care apar pe pagina oficiala de web. B1 TV o mai are inca pe Monica Barladeanu in fruntea listei moderatorilor, desi fata cu reclamele la bauturi a lasat balta 〞Viata in direct" cam de la inceputul anului, fiind mai mult plecata in strainatate. Culmea este ca pe pagina lor de Internet a stat multa vreme si Maria Marinescu, fosta iubita a lui Bobby Paunescu. Tanara creatoarea de moda a fost pentru scurt timp prezentatoarea emisiunii 〞Pakua". Dupa ce, in sfarsit, au scos 〞fostii" din galeria foto, cei de la B1 au inlocuit patratelele ramase goale cu alti prezentatori de calibru... redus. {i, dupa ce ca numarul VIP-urilor lor s-a aflat in continua scadere, i-a mai parasit si Mona Nicolici, care s-a avantat in lupta pentru fotoliul de la primarie. O situatie iesita din comun s-a intamplat cu Mihaela Radulescu. B1 TV si-a mai facut reclama o buna bucata de vreme cu Mihaela, difuzandu-i 〞Gala" in reluare, desi vedeta era 〞insarcinata" cu alte proiecte la Antena 1. Mai precis, incepuse deja emisiunea 〞Secrete de familie", marca Lazarov. Asadar, de 2x Radulescu, mama si fiul, au aparut simultan, la doua canale tv diferite.

Badea si Oreste, voci de pitici

La Prima TV, teoretic mai exista Mircea Badea si Oreste, dar practic, nu. In sensul ca din cei doi au mai ramas pe post doar vocile. Ramasi fara 〞sou", Mircica si Scarlat Teodorescu fac play-back pentru copiii din sitcomul 〞Pitici si tatici". Cu toate acestea, Badea si Oreste apar la loc de cinste pe pagina celor de la Prima TV, desi, de cand se afla la televiziunea amintita, mai mult au stat pe bara decat au produs. Noutati de ultima ore ne spun ca, mai nou, s-au pricopsit cu un matinal - evident tot la Prima.

Doar Pro TV e pe invers. In sensul ca, in loc sa-si faca reclama cu Floriiiiiin Calinescu, tocmai pe marele artist l-au sarit din galeria vedetelor.

Catalina Iancu

×