x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old La alegere - 4.558 slujbe in judetul Cluj

La alegere - 4.558 slujbe in judetul Cluj

21 Iul 2004   •   00:00

LOCURI DE MUNCA

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) ofera, prin sucursalele locale, 24.857 slujbe vacante in aceasta saptamana.
CRISTIAN PETRU

Dintre acestea 982 locuri de munca sunt destinate absolventilor institutiilor de invatamant. Cele mai multe joburi sunt disponibile in judetele Cluj (4.558), Calarasi (1.795) si in Bucuresti (2.376). Persoanelor cu studii superioare le sunt oferite 1.078 slujbe. Cea mai bogata oferta este pentru ingineri, respectiv 476 locuri de munca, pentru consilier in management 71, farmacist 36, programator 27 etc. Pentru studii medii si profesionale, ANOFM ofera 23.779 locuri de munca. Principalele ocupatii pentru care sunt oferite slujbe sunt: muncitori calificati in industria textila (5.477), agent de paza 659, zidar rosar-tencuitor 653 etc. Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti sau pot accesa adresa de Internet www.anofm.ro.

POSTA REDACTIEI

C.L. Gaesti, Dambovita: Fiica mea a absolvit acum doi ani Facultatea de Drept, iar anul acesta Master de Studii Europene, dar nu si-a gasit un loc de munca. Ce o sfatuiti sa faca? Raspuns: Fiica dvs. ar trebui sa isi depuna CV-ul pe Internet pe site-urile care intermediaza plasarea fortei de munca. De asemenea, ar trebui sa se intereseze de joburile vacante din institutiile publice.

Vreti sa stiti:
  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti: Piata Presei Libere, numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic "Pentru pagina "Locuri de munca"".
  • ×
    Subiecte în articol: munca