x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MASS-MEDIA - Stirile zilei 28 aprilie 2004

MASS-MEDIA - Stirile zilei 28 aprilie 2004

28 Apr 2004   •   00:00

Gheorghe, la 〞Gala Gladiatorilor"

La Antena 1 va incepe, de vineri, 30 aprilie, 〞Gala Gladiatorilor". O spectaculoasa reuniune de kick-boxing in care se vor intruni nume de rezonanta ale luptatorilor din Romania. Spectacolul va fi prezentat direct din ring de Andrei Gheorghe. Printre luptatorii care si-au anuntat participarea la Gala ce se va desfasura la Cluj se numara Andrei Buz, campionul mondial la kempo, Victor Apostol, vicecampion mondial la kempo, Marius Irmuluc, vicecampion mondial la king fu, Florin Perijoc, Vlaicu Borse si Razvan Benke, campioni la street fight, Sergiu Moga, Adrian Sauca, vicecampion national la box, Poczo Zoltan, campion international la wushu. Organizatorii pregatesc un spectacol total care poate fi vazut si de si telespectatorii Antenei 1 incepand cu ora 22:15. (C.O.)

Dana Savuica o da pe gradinarit

Desi s-a mutat in casa nou din decembrie, Dana Savuica abia acum se apuca de abc-ul gradinaritului. Ea spune ca nu are nici cea mai vaga idee despre ce inseamna plantele sau gradinaritul, dar este hotarata sa invete pentru ca i se pare foarte frumos. A luat 8 kilograme de seminte de gazon englezesc si 10 trandafiri cataratori rosii si roz care au fost plantati langa gard. (Cristina Ologeanu)

〞Lista lui Schindler", fara pauza publicitara

La inceputul lunii mai, Antena 1 va transmite zguduitoarea drama 〞Lista lui Schindler", film 〞incoronat" cu nu mai putin de sapte premii Oscar. Fara a pune la socoteala valoarea extraordinara a acestui film-document, vizionarea sa la Antena 1 va fi un eveniment in sine, intrucat filmul va fi transmis fara pauze de publicitate sau promo, oferindu-se astfel telespectatorilor sansa de a viziona fara nici o intrerupere capodopera lui Steven Spielberg. 〞Lista lui Schindler" va fi transmisa de Antena 1, pe 8 mai. (Sebastian S. Eduard)
×