x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Mass-media - Stirile zilei 29 aprilie 2004

Mass-media - Stirile zilei 29 aprilie 2004

29 Apr 2004   •   00:00

Sanda Nicola a castigat la 〞6 din 49"

Prezentatoarea stirilor matinale ale Antenei 1, Sanda Nicola, a dat lovitura la Loto: in week-end a castigat nu potul cel mare, ci mai modesta suma de 2.200.000 lei, bafta care totusi a ridicat-o in al noualea cer. 〞Am fost beata de fericire toata ziua, pentru ca niciodata nu am avut noroc de bani nemunciti", a declarat vedeta. 〞Insa marele noroc consta in altceva", spune ea. 〞Bogdan, logodnicul meu, m-a sunat de la o agentie Loto sa-i spun sase numere. Am turuit niste cifre la intamplare, printre care si un ë36û, rostit in graba, fara dictia de la stiri, drept pentru care el a inteles 3 si 6, doua cifre distincte", povesteste ea. Asa se face ca s-au adunat patru numere norocoase si Sanda s-a ales cu bani in plus de buzunar.

Trofin si Uscat merg la 〞Gladiatorilori"

La spectaculosul eveniment Gala Gladiatorilor, care va avea loc la Cluj, vineri seara, si-au anuntat prezenta o serie de VIP-uri, printre care se numara personalitati locale, dar si vedete de televiziune. Astfel, la Cluj se vor afla vineri, pentru Gala Gladiatorilor, si Constantin Trofin si Ovidiu Uscat, prezentatorii emisiunii 〞Canalul de Stiri". La spectaculoasa reuniune de kick-boxing care va incepe vineri seara la ora 22:15 se vor infrunta mari nume din kick-boxing-ul romanesc.

Vali Vijelie in loc de Lucian Mandruta

Antena 1 a intuit calitatile bine ascunse ale cantaretului Vali Vijeli, aceea de editor-prezentator de stiri. Prin urmare, 〞Agentul18:55", nimeni altul decat Ionela Nastase, i-a oferit posibilitatea sa-si etaleze talentul, astfel ca, in aceasta seara, cu cinci minute inainte de Observator, Vali Vijelie va prezenta stiri. Inainte de filmare, el s-a intretinut cordial cu Lucian Mandruta, de la care a incercat sa fure meserie.
×