x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MASS_MEDIA - Stirile zilei

MASS_MEDIA - Stirile zilei

27 Mar 2004   •   00:00
Viata liceenilor la 〞Cutia neagra"

Cum sunt liceenii din ziua de azi si cat de justificata este existenta Agentului guvernamental insarcinat cu protectia drepturilor omului, pot afla telespectatorii Antenei 1 numai urmarind emisiunea 〞Cutia neagra" de duminica, 28 martie, la ora 15:40. In Romania zilelor noastre viata de liceu inseamna sa fii cool, mai ales intr-un liceu de prestigiu ca Jean Monet. Echipa de la 〞Cutia neagra" a discutat la Jean Monet cu mai multi elevi, printre care si copii ai unor personalitati.

Videoclipul Danielei Gyorfi, suspendat

CNA a solicitat postului MTV Romania sa nu difuzeze videoclipul 〞Undeva" al solistei Daniel@ Gyorfi, pana la eliminarea pasajelor ce au iscat anumite controverse. Consiliul a luat in discutie o sesizare din partea Centrului Cultural Islamic care acuza folosirea in clipul cu pricina a unor simboluri ale religiei musulmane, printre care si Chemarea la Rugaciune. 〞Postul MTV nu a difuzat deocamdata acest videoclip. Dupa ce am luat la cunostinta hotararea celor din CNA, fiind de acord, am decis ca videoclipul va intra pe post, numai in forma lui modificata", au declarat oficialii MTV. (Roxana I. Ancuta)

Mustata, interzisa în telenovele

Cele trei mari canale de televiziune de limba spaniola din Statele Unite nu mai distribuie barbati cu mustata în telenovelele pe care le produc, transmite site-ul Ananova. Telemundo, Univision ĂÂşi Televisa au declarat pentru El Universal online ca barbatii cu mustata nu au imaginea potrivita. O purtatoare de cuvant a unei firme mexicane de consultanta de imagine a spus ca barbatii cu barba sau mustata 〞nu inspira încredere" si arata 〞de parca ar avea ceva de ascuns". (Sebastian S. Eduard)

×