x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old MEDIA - Stirile zilei

MEDIA - Stirile zilei

25 Mar 2004   •   00:00
Andreea Berecleanu, la aniversare

Eva, fetita prezentatorilor Brigazii Mobile de la Antena 1, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, are doar cateva luni peste doi ani, insa este foarte constienta de evenimentele importante care au loc in familie. Astfel ca miercuri, de ziua de nastere a mamei ei, s-a trezit inca de dimineata, a imbratisat-o pe Andreea si i-a urat 〞La multi ani". 〞Sarutul Evei este cel mai frumos cadou pentru mine", a spus Andreea. Familia Zaharescu si-a serbat ziua spre seara, cand a avut invitati cativa prieteni foarte apropiati.

Amza Pellea, pe caseta video

TVR Media a lansat cea de-a doua selectie de arhiva din seria 〞Momente de aur - Maestrii comediei", dedicata lui Amza Pellea, dupa cea realizata în memoria lui Toma Caragiu. Caseta video, prima dintre cele doua dedicate lui Amza Pellea, repune în circulatie imagini memorabile cu marele actor, aflate în arhiva Televiziunii Române. Prima aparitie cuprinde o selectie 〞Nea Marin" printre care gasim 〞Nea Marin de Revelion" (1979), 〞Nea Marin si aeroplanul" (1980) sau 〞Nea Marin între Suca si Sache". (Sebastian S. Eduard)

Castiguri record în 2003

Marile case de productie de la Hollywood au castigat, anul trecut, suma record de 10,85 miliarde de dolari din vanzari la nivel international, în ciuda accentuarii fenomenului de piraterie. Potrivit surselor, cresterea de 5% fata de anul 2002 se datoreaza, în principal, cresterii preturilor la biletele de cinema. Desi încasarile obtinute din vanzarea acestora au crescut, numarul efectiv al biletelor vandute a scazut cu 5% pe plan international si cu 12% în Europa.

Capitanul Vijelie, a treia zi de emisie

Cristian Preda, alias Capitanul Vijelie, a inceput de luni, 22 martie, un maraton la Radio Fun, prin care doreste sa depaseasca recordul mondial de 105.33 de ore de transmitere in direct la un radio. Performanta inregistrata in Cartea Recordurilor ii apartine unui DJ elvetian, iar romanul vrea sa creasca, astfel, numarul romanilor din celebra Guiness Book. In pauza celei de-a treia zile de maraton, colegii de la Radio Fun i-au pus DJ-ului la cale o surpriza demna de emisiunea Andreei Marin: au adus-o in studio, direct din Timisoara, pe viitoarea sotie a maratonistului. Chiar daca nu va reusi sa reziste in direct mai mult de 105,33 ore, prin cele 53 de ore in eter, Cristi a depasit cu siguranta recordul national, stabilit de Andrei Gheorghe la 48 de ore. (Cristina Ologeanu)

×