x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old New Line Cinema, vanzatorul anului

New Line Cinema, vanzatorul anului

09 Mar 2004   •   00:00

Compania de vanzari de cinema New Line Cines a grupului Time Warner, care s-a ocupat de vanzarile celei de-a treia parti din trilogia "Stapanul inelelor", a fost recunoscuta de catre presa americana drept "vanzatorul de filme al anului".

Revista americana de marketing si publicitate a intocmit topul primilor 12 vanzatori si promovatori de filme din lume. Russel Schwartz, presedintele segmentului de marketing al New Line Cinema, a spus ca totul a mers atat de bine anul acesta pentru ca si-a axat campania pe latura emotionala a filmului "Stapanul inelelor: Intoarcerea regelui" pentru a-i aduce inapoi la cinema pe fanii primelor doua filme, dar si pe cei care nu le vazusera inca. Sloganul spotului de promovare a filmului a fost "Calatoria se sfarseste".

"Campania noastra nu a fost una de genul "mai mare si mai bun"", spune Schwartz. "A fost despre poveste si despre personaje. A fost cel mai emotional dintre toate cele trei filme. A fost o promisiune pentru un deznodamant si asa am si pozitionat filmul." (A.M.L.)

×