x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Patru intrebari pentru: Celia Petricu

Patru intrebari pentru: Celia Petricu

11 Feb 2004   •   00:00

O pasionata de politica externa, care si-a pierdut sotul la Venetia.

Te-ai gandit vreodata sa-ti schimbi meseria?
Niciodata. Dimpotriva, este o meserie pe care vreau s-o urmez mereu si s-o aprofundez tot mai mult. Este singurul lucru pe care vreau sa-l fac. Vreau sa invat tot ce se poate. M-am gandit si chiar as vrea sa moderez o emisiune politica. Imi place politica, in special cea externa. Probabil mi se trage si de la tatal meu, care noua ani a fost ambasador si m-a tinut la curent cu ce se intampla in lume.

Dar sa schimbi tara? Ai calatorit mult. N-ai fost tentata sa te muti in alta parte?
O Doamne! Nici vorba! Nici gand! Nici nu se pune problema!! Eu ma simt cel mai bine aici. Ma simt acasa. Este adevarat, am calatorit in foarte multe tari, dar in nici una nu mi-a trecut prin cap sa raman. Oricum, mai mult de doua saptamani nu am stat niciodata plecata. Chiar nu rezist mai mult timp departe de tara mea, indiferent cat de placuta a fost impresia pe care mi-au lasat-o acele locuri.

In calatoriile tale prin lume ai avut parte de peripetii de neuitat?
A fost o situatie care acum ma amuza. Mi-am pierdut odata sotul la Venetia.
Ne-am urcat intr-un vaporas, dupa care ne-am dat seama ca nu luasem bilete, iar Laurentiu s-a intors pe mal ca sa le cumpere. Intre timp a plecat vaporul in care eram eu. El a luat apoi alt vapor, dar nu ne-am intalnit decat dupa doua ore, pe mal. M-am speriat prosteste. Am fost de-un infantilism dus la extrem.

Spuneai ca anul asta ai vrea sa devii mamica.
Nu stiu daca se va intampla chiar anul acesta. Asa spun de vreo cinci ani incoace - "anul asta voi face un copil", dar nu mi-am programat nimic. O sa devin mamica atunci cand o vrea Dumnezeu.
Eu mi-as dori sa am un baietel. Dintotdeauna am vrut un baiat. Asa cum se spune de obicei, baietii seamana mai mult cu mamele. Si egoista cum sunt eu de fel, as vrea sa-mi semene copilul.

×