x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Romantic, culori si texturi fluide

Romantic, culori si texturi fluide

16 Mar 2005   •   00:00

SPECIAL

CATALIN BUDESCU

Noua colectie Ipekyol primavara-vara 2005 a fost lansata la inceputul acestei saptamani si in Romania.

Trendul cel mai important in noul sezon il reprezinta feminitatea si, in cel mai placut mod, sicul... In acest sezon, siluetele cele mai atragatoare sunt din trenciuri colorate, bluzite cu guler de bebelus, taioare cu maneca scurta, taioare lungi cu gulere de bebelusi, tricouri din matase si broderie, tricouri cu paiete si banuti. Nuante ca rozul pastelat, albastrul inocent, rozul bombon, verdele marin, culoarea caisei, verdele mentol - deschis, albastru, rosu, orange, visiniu, rozul aprins - siclam, culoarea tutunului, maron, verdele inchis si albul ne poarta pasii spre culorile naturii, paleta de culori a colectiei fiind alcatuita din pasteluri si imbinarea culorilor vii si inchise. Cu siluetele mai puternice si cu liniile drepte, bumbacul imprimat cu lycra si matase pufoasa, lana si amestecul de lana cu matase, impermeabilele, matasea sifonata si matasea satenata, tesaturile stralucitoare, lurexul, satenul lycrat, gofretul si imprimeurile din bumbac, matasea si satenul, precum si bumbacul tesut dau colectiei un farmec aparte.

SUPERSTAR LA 35 DE ANI

Cu ocazia sarbatoririi a 35 de ani de la lansarea colectiei Superstar, Adidas lanseaza oficial modelele aniversare si in Romania. Folosind culorile initiale ale colectiei - alb si negru - Adidas a creat si combinatia inversa cu pantoful negru si detaliile albe. Acest model este realizat din piele de cea mai inalta calitate, folosind tehnologia laser. Pret de raft: 4.500.00 lei

NOUTATI

CEL MAI MARE MAGAZIN SONY. La etajul 3 al Complexului Unirea Shopping Center s-a deschis cel mai mare magazin din tara care comercializeaza produse apartinand unui singur brand, Sony. Pe o suprafata de peste 210 mp vor fi prezentate peste 2.000 de produse si accesorii Sony, reprezentand cea mai variata gama din Romania. Ne dorim ca pe viitor Sony Center Unirea sa reprezinte un fel de Kilometrul 0 in materie de noi tehnologii si produse Sony introduse pe piata romaneasca, ne-a declarat Brandusa Nicolaescu, director de marketing Sony Center. Reteaua de magazine Sony Center s-a constituit in 1994 si cuprinde sase magazine, dintre care patru in Bucuresti. Reamenajarea magazinului din Unirea Shopping Center reprezinta cea de-a doua investitie din acest an, dupa inaugurarea magazinului din Esplanada Cora.
×
Subiecte în articol: Sony