x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old S-a castigat prima Dacie

S-a castigat prima Dacie

26 Feb 2004   •   00:00

Norocosul are 28 de ani, este inginer electrotehnist si locuieste in Bucuresti. Cand a aflat ca a castigat o masina Dacia, Iulian Lojewski nu a dormit toata noaptea.

Nu-i venea sa creada. Nu mai castigase niciodata nimic. Tanarul inginer electrotehnist de 28 de ani a razuit bonul din Jurnalul National de luni. El le razuieste pe toate, pentru ca familia Lojewski e abonata la ziar. "Mama a facut abonamentul.

A urmarit Jurnalul si marti, si miercuri, si joi, dar nu castigase. Vineri a uitat sa verifice. Jurnalul a ramas pe masa pana luni. Luni seara am vrut sa fac curat si m-am uitat in ziar mai bine. Nu mi-a venit sa cred. Am verificat de 10 ori dupa aceea. Dar tot n-am putut dormi", povesteste Iulian Lojewski.

Iulian devenise pieton. A avut odata un Oltcit pe care l-a dat unui var. De atunci circula cu mijloacele de transport in comun. "M-am gandit sa-mi iau masina. Dar de cate ori aveam mai multi bani in casa, investeam in altceva", spune tanarul. "Imi place sa ma urc la volam si sa ma plimb cu masina. Chiar si cand nu am treaba".

×