x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Sa ne respectam lucrurile

Sa ne respectam lucrurile

16 Mar 2005   •   00:00

STIL & PERSONALITATE


Imagine Delcanti
  • Dressing din trei module de 90 de cm cu usi batante 1.820 euri
    L = 275 cm
    H = 257 cm
    adancime = 64 cm
  • Felul in care ne ingrijim hainele este parte componenta a respectului de sine, reflexie a stilului de viata si a propriei personalitati.
    GEORGIANA TEODORESCU

    Dressing-ul este elementul care poate transforma dilema diminetilor intr-un moment placut si creativ, devenind totodata component al stilului si design-ului general al casei. In fata intrebarii cu care ne confruntam in fiecare dimineata Cu ce ma imbrac azi?, un dressing este fara indoiala de mare ajutor. Mai presus de toate pentru ca inseamna sa ai la dispozitie o insiruire de haine asezate ca intr-o prezentare care sa te ajute sa alegi, dar si pentru ca spatiile sunt bine compartimentate, organizate si proiectate pentru a servi nevoilor personale.

    Pe langa seria de avantaje din punct de vedere functional pe care le ofera dressing-ul, exista si o valoare simbolica a acestui ambient. Este considerat spatiul nobil al casei, nu ca element in sine, ci ca expresie a constientului si subconstientului uman, al respectului fata de sine si fata de lucrurile care ne ajuta sa ne definim propriul stil.


    Imagine Delcanti
  • Dressing modular cu diferite alternative de compartimentare si culoare
  • 600 euro/metru liniar


  • ×