x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Semnal de alarma

Semnal de alarma

21 Apr 2005   •   00:00

Stimati domni ai societatii de cablu Astral, subsemnata Luiza, domiciliata in Bucuresti, Sector 6, impreuna cu prietenii mei I. si R., adevaratii fani OTV, dorim a va remarca urmatoarele: la data de... aaa... la o data recenta a fost dat spre consumare pe paine un nou si deosebit post de televiziune, pe numele lui de scena, DDTV. Problema mea si a numitului I. este ca noi contribuim care cu ce-l lasa inima la plata serviciilor dumneavoastra, servicii care, as indrazni a cuteza a remarca, nu includ pe lista de oferte culturale noul DDTV, acum si in varianta light.

Stimati domni de la Astral, sus-numitii... am dori sa ne erijam in salvatorii tuturor intelectualilor abonati la societatea dumneavoastra, sa va rugam sa remarcati setea noastra de arta pura si de dialoguri pe teme care, practic, ar putea schimba mersul planetei si va rugam a va implora a va cere cu cerul si cu pamantul a va conjura includerea pe lista de servicii a televiziunii DDTV.

Adica de ce sus-numitul R., abonat la RCS, sa aiba parte de DDTV si noi nu? Va rugam sa va puneti putin in situatia sus-numitului I., bun prieten de-al sus-numitului R., si sa incercati sa intelegeti, printr-un exercitiu de empatie care suntem convinsi ca nu e strain de dumneavoastra, faptul ca sus-numitul R. are despre ce sa vorbeasca, in vreme ce sus-numitul I. are a se limita, in decursul dialogului, la documentarele despre Tutankamon de pe discavari si la cum vaneaza leii antilopele gnu! E depasit total!

Asta ca sa nu mai spunem nimic despre tocsourile de pe BBC Prime si concertele de muzica simfonica de pe Mezzo de care ni s-a urat pana peste cap. Banuim ca veti intelege frustrarea noastra. Banuim ca veti intelege faptul ca ne dorim din tot sufletul ca urmasii nostri sa creasca intr-o lume mai buna. O lume in care discavariurile toate sa fie la coada telecomenzii, iar OTV si DDTV precum si, speram, alte televiziuni de mare ancorare culturala sa dea tonul. Va imaginati in ce lume ar putea creste copiii nostri fara DDTV? Spunem nu discriminarii dintre abonati, da egalitatii dintre ei!

Stimati domni de la Astral, zilele trecute, prietenul meu, I., a putut viziona, in direct pe OTV, o preluare de pe DDTV, dar va cerem sa intelegeti ca vrem DDTV-ul nostru! Nu este de glumit cu astfel de lucruri. Tragem, prin aceasta, un semnal de alarma, facem trafic de influenta, facem ce vreti dumneavoastra!

Ne-ati lipsit de Arte de cativa ani buni. Ne-ati pus in loc un Mezzo ca sa ne-nchideti gura! Va imploram, din inimile noastre mari, nu faceti acelasi lucru cu DDTV! Daca de Arte ne putem lipsi, nu acelasi lucru putem spune despre DDTV. Va rugam, domnilor! Va rugam... va rugam... schelalaind, va rugam... faceti-va pomana, acum, in Postul Mare! Platim oricat...
×
Subiecte în articol: ddtv rugam