x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Special

23 Mar 2005   •   00:00

ULYSSE INCEARCA PIATA ROMANEASCA
Galt orologerie elvetiana, companie specializata in vanzarea si distributia ceasurilor elvetiene, precum si in serviciul de reparare a oricarui tip de ceas, a adus, in premiera in Romania, brandul international de ceasuri de lux Ulysse Nardin. Exista patru game de produse apartinand brandului Ulysse Nardin: Complicatii, Clasic, Sport, Lady/Jewelry cu preturi intre 2.900 si 400.000 de euro. Ulysse Nardin se situeaza printre primele 10 branduri de ceasuri de lux din lume.

SOLUTIE PENTRU MEDIILE OFFICE
Konica Minolta Business Solutions Romania lanseaza noua imprimanta laser color magicolor@ 5450. Proiectata pentru a fi utilizata in mediile office si profesional, noua imprimanta foloseste ambele tipuri de limbaje de printare: PCL 6 si PostScript 3, dar si cele mai noi tehnologii pentru printarea textelor si imaginilor la cea mai inalta calitate. Conectivitatea in retea si puterea mare de procesare sunt printre principalele sale atuuri, puse in evidenta si de viteza de printare remarcabila de 25 pag/ min color sau monocrom. Imprimanta va fi disponibila din aprilie 2005 si va fi livrata cu set complet de consumabile pre-instalate pentru a fi gata de utilizare.

PENTRU SPORTURI EXTREME
In acest sezon, Adidas Originals te invita la... tara, pentru a vedea moda transpusa in natura de o colectie ce pune accent pe momente-reper din sporturi extreme precum cursele de masini, skating-ul sau motociclismul.

Colectia Adidas Originals pentru primavara-vara 2005 reprezinta o piesa de rezistenta a produselor Adidas, purtate de catre sportivi in numeroase competitii, din 1920 pana in 1980. Astazi, aceste modele originale revin la viata...

CONNEX, NOKIA SI 3G

Compania de telefonie mobila Connex se pregateste sa ofere servicii 3G, in premiera pe piata romaneasca, pentru inceput in opt mari orase: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova si Iasi. Astfel, pentru noile servicii, compania a incheiat un parteneriat cu Nokia in vederea oferirii terminalul Nokia 6630 o data cu lansarea comerciala a serviciilor 3G. Avand caracteristici precum conectare permanenta la e-mail, acces in banda larga la continut multimedia si capabilitati de video-streaming si video-conferinte, Nokia 6630 transforma tehnologia 3G in realitate.

×