x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Tabara versus Firea

Tabara versus Firea

01 Mai 2004   •   00:00

MASS-MEDIA

Incepe campania electorala, iar televiziunile, cumintele, si-au facut temele. Unele mai silitoare, altele doar de-o nota de trecere. Iata pe ce putem conta, din data de 3 mai, pentru linistea si informarea noastra.
CLAUDIA DABOVEANU

La Antena 1, din 3 mai, Gabriela Vranceanu-Firea va fi moderatoarea talk show-ului electoral 〞Primarie, te iubesc!", difuzat de la ora 22:30. Vor fi prezenti in fata publicului spectator si telespectator candidatii cu cele mai mari sanse la alegerile locale. Scopul emisiunii este cunoasterea in amanunt a viitorilor alesi. Platformele-program, conduita morala si profesionala, intentiile, detalii din viata privata si hobby-urile candidatilor nu vor mai fi un secret pentru alegatori.

ANGAJARI. Iar din 7 mai, dimineata, de la ora 10:00, Cristian Tabara ne invita la Pro TV, la emisiunea 〞Angajam primar". In direct, Tabara ii va avea invitati pe aspirantii la titlul de primar al Bucurestiului si pe cei dornici sa fie primari de sector. O ora, candidatii vor sustine cele mai dure interviuri de angajare, fiind supusi tirului de intrebari venite din partea alegatorilor.

La Romania 1, Gabi Dobre va fi prezentatorul emisiunii 〞Elector 2004" (7:30-7:45). Marian Voicu va fi amfitrionul emisiunii 〞TVR in direct" (16:55-17:25), iar Tudor Barbu va fi moderator al 〞Romaniei politice", o emisiune de 25 de minute (15:00-15:25). Din 10 mai, emisiunea 〞Foc incrucisat" va avea editii speciale, dedicate campaniei electorale.

La TVR 2, Luminita Velciu prezinta 〞Alege si voteaza!" luni si marti. Este o dezbatere electorala care incepe din 10 mai, ora 21:00 si dureaza 50 de minute. Corina Secheres prezinta luni, miercuri si vineri emisiunea 〞Vot 2004" (16:00-16:25).

La Realitatea TV, din 10 mai, va incepe turul de forta electoral, concentrat in trei emisiuni pe zi. De luni pana vineri, de la 17:15, 19:15 si 22:15, sub genericul 〞Stampila de vot", vor fi prezentati candidatii la primariile Capitalei si ale celor mai importante orase ale Romaniei.

〞Tu decizi" e titul emisiunii de pe Prima TV, difuzata din 10 mai, ora 19:00. La National TV, in emisiunea 〞Miezul problemei" va exista un segment electoral, iar un studio electoral va fi difuzat imediat dupa programul de stiri. 〞Alege Nasul!" este emisiunea pe care B1 TV a pregatit-o special pentru alegeri, din 10 mai.

×