x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Talk-show electoral cu Gabi Firea

Talk-show electoral cu Gabi Firea

27 Apr 2004   •   00:00

MASS-MEDIA
Incepand de saptamana viitoare, Gabriela Vranceanu-Firea va avea la Antena 1 o emisiune electorala. 〞Primarie, te iubesc !" va fi difuzata pe acelasi segment orar ca Marius Tuca Show.
CRISTINA STAMATESCU

Gabriela Vranceanu Firea va fi prezenta sase zile din sapte pe micile ecrane, la Antena 1, incepand de saptmana viitoare. Chiar de luni, telespectatorii o vor vedea intr-o noua postura, aceea de moderator al unei emisiuni cu tema electorala, 〞Primarie, te iubesc!". Emisiunea va incepe la 22:30, ora la care incepea Marius Tuca Show. Cu toate aacestea, Gabriela Vranceanu-Firea va continua sa prezinte si Observatorul de sambata si duminica.

CU SPECTATORI. Emisiunea isi propune sa aduca in fata publicului candidatii cu cele mai mari sanse la alegerile locale, potrivit studiilor sociologice, pentru ca opinia publica sa-i cunoasca, sa le afle platformele program, intentiile si conduita morala si profesionala. Cat despre dezbatere, va fi o combinatie intre un talk-show clasic de televiziune si un show TV, intrucat in platou vor exista spectatori. 〞Nu vreau sa rostesc cuvinte mari, dar mi-am propus sa fiu un model de impartialitate si corectitudine jurnalistica. Voi trata echidistant toti invitatii din platou", spune vedeta Antenei 1. Si pentru ca telespectatorii sa-i poata cunoaste pe aspirantii la fotoliul de primar si din punct de vedere personal, vor exista, in timpul emisiunii, momente relaxante, in care acestia pot spune cateva cuvinte despre familie, hobby-uri sau amintiri din liceu.

CONCURS. In prima saptamana, 3-6 mai, Gabriela Vranceanu-Firea se va ocupa in principal de prezentarea problemelor care ii preocupa cel mai mult pe romani din punct de vedere al administratiei publice locale. 〞Vom organiza si un concurs pentru telespectatori, al caror vot prin SMS va stabili cine vor fi invitatii ëdin finalaû, adica ultima saptamana de emisiune", mai spune moderatoarea.

〞Nu vreau sa rostesc cuvinte mari, dar mi-am propus sa fiu un model de impartialitate si corectitudine jurnalistica. Voi trata echidistant toti invitatii din platou"

×