x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Ultima generatie de Ford Focus

Ultima generatie de Ford Focus

30 Mar 2005   •   00:00

  • de CATALIN BUDESCU
  • SPECIAL
  • Cea mai scumpa versiune poate ajunge la un pret CIP de circa 18.000 ^
    O masina robusta, dar in acelasi timp sportiva, plina de echipamente high-tech, cu alte cuvinte noul Ford Focus.

    Noul model Focus marcheaza o evolutie clara fata de predecesorul sau. Acesta preia atuurile vechiului model si le imbunatateste, creand astfel un automobil ce propune o combinatie unica intre stil, calitatea deosebita a condusului, rafinament interior si pret competitiv.

    Acest Focus dispune de o serie de echipamente high-tech intalnite de obicei la masinile de lux, oferite la preturi accesibile: faruri autoadaptive cu tehnologie bi-Xenon, sistem de acces cu card Ford, sistem Bluetooth - Voice Control, parbriz cu filtru infrarosu, pedalier reglabil electric, doua sisteme de navigatie si senzor de ploaie.

    Din 1998

    Primul model Ford Focus a fost lansat in 1998 si rezultatele sale au depasit asteptarile initiale: Focus a fost primul autovehicul care a castigat titlul Masina Anului pe ambele parti ale Atlanticului, fiind comercializat in peste 4 milioane de unitati in 80 de tari.

    In Romania au fost comercializate peste 4.000 de unitati din vechiul model. Pentru acest an, Ford asteapta vanzari in Romania de aproximativ 6.000 de unitati, dintre care 1.400 noul model Focus.

    ATUNCI CAND IMAGINEA CONTEAZA

    Panasonic a lansat cel mai mare ecran cu plasma, disponibil in mod curent in productie de serie, cu o diagonala a ecranului de 165 cm. Ecranul cu plasma TH-65PHD7EK ofera imagini de inalta definitie si acuratete, cu un format 16:9 si o rata a contrastului de 3000:1, 3.620 de milioane de culori, la o rezolutie XGA (1366 x 768 pixeli). Panoul acestui display cu plasma este potrivit in mod particular pentru utilizarea cu POS-uri si POI-uri, pentru prezentari in sali de conferinte, la expozitii, pentru sisteme de supraveghere sau pentru gari si aeroporturi.

    ASPIRATORUL CU BATERIE

    Electrolux Romania lanseaza pe piata aspiratorul pe baza de baterie Ergorapido 2 in 1. Aspiratoarele Ergorapido sunt mici si au un design atractiv, fiind ideale pentru o curatenie eficienta atunci cand, spre exemplu, ne aflam in asteptarea musafirilor. Firimituri pe masa si sub masa din bucatarie, pe podea, gunoi sau smocuri de praf adunate in hol - toate acestea nu mai sunt o problema.
    Aspiratorul Ergorapido 2 in 1 va fi disponibil in Romania din luna martie a acestui an, la un pret recomandat de vanzare de 3.999.000 de lei (399,90 lei noi).

    NOUTATI
    FORMULA MAGICA. 62% dintre femeile din Europa sufera de celulita in jurul pulpelor superioare, iar 10% au celulita in jurul taliei. Elancyl iese pe piata cu artilerie grea: Elancyl Concentrat Lipo-Reductor, un nou produs anticelulitic cu actiune de 24 de ore. Ingredientele active sunt concepute astfel incat sa se activeze in momentul potrivit al zilei. Tinta misteriosului gel este reducerea circumferintei cu 2,9 cm si netezirea pielii ca de portocala in numai 14 zile.

    OMEGA 3. Inapoi In timp. Pe piata romaneasca a aparut Omega 3. Nu este numele unei masinarii a timpului, dar este o crema care are aceasta putere. Special conceputa, rodul a 20 de ani de cercetari, pentru pielea slabita din cauza dereglarilor hormonale: uscata si subtire, fara suplete, cu mai putine lipide, terna si cu riduri mai adanci. Speciala pentru doamnele aflate la varsta maturitatii. Pretul recomandat, pentru doza de 50 ml este de 2.300.000 de lei (230 lei noi) si poate fi gasita la Miko Beauty Center.

    ×
    Subiecte în articol: focus