x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Blue Diamond pentru stare de bine și sănătate!

Blue Diamond pentru stare de bine și sănătate!

24 Iun 2022   •   13:22
Blue Diamond pentru stare de bine și sănătate!

Blue Diamond este un producător autohton de suplimente nutritive, prezent pe piața din România de aproape 10 ani. Linia de produse dezvoltată împreună cu nutriționiști, fitoterapeuți și medici,  oferă clienților produse cu formule unice și complexe de principii active 100% naturale.

Indiferent că vă doriți produsele pentru întreținere, igienă corporală, pentru susținerea imunității sau suport în gestionarea diferitelor afecțiuni, cu siguranță veți găsi suport în linia de produse Blue Diamond.

De ce ne-a atras atenția acest producător?

În primul rând că este o companie românească care și-a dedicat activitatea dezvoltării unor produse naturale complexe menite să ofere suport în calitate de adjuvant în susținerea, îmbunătățirea și recăpătarea sănătății întregului organism. În al doilea rând produsele sunt dezvoltate împreună cu specialiști care înțeleg cel mai bine cauzele și nevoile persoanelor cu diferite afecțiuni degenerative și nu numai.

Orice suport este binevenit când ai nevoie de îmbunătățirea sănătății, mai ales că produsele Blue Diamond sunt cu spectru larg de acțiune iar ingredeintele active au fost intens studiate și certificate că fiind utile pentru sănătatea noastră.

Produsele sunt de asemenea utilizate de numeroși medici, terapeuți, nutriționiști în diferite programe de sănătate. În cei 10 ani de activitate produsele au fost utilizate de mii de clienți și există numeroase mărturii ale acestora cu privire la programele utilizate, produse utilizate cu rezultate remarcabile în diferite afecțiuni cronice sau acute.

De exemplu, în gama de sucuri naturale cele mai utilizate sunt Graviola care este de fapt un piure de graviola cu proprietăți benefice uimitoare, Aloe Ferox, Turmeric, Noni toate sunt naturale și datorită tehnicilor inovatoare de procesare își mențîn integritatea principiilor active astfel încât efectele sunt vizibile încă din prima perioadă de administrare.

Vibracell este un produs revoluționar un supliment nutritiv, cu o formulă bogată în vitamine și minerale, sub formă lichidă. Vibracell este obținut prin tehnologia de presare la rece a ingredientelor active, oferind în acest mod o calitate ridicată și proprietăți benefice amplificate.

 

Vibracell este un produs concentrat!

O sticlă de 300 ml produce în jur 4 l de suc bun de băut și este suficientă pentru 1 lună de energie și vitalitate. Mai puțin ambalaj = Mai mult respect pentru mediu.

Vibracell oferă nu doar energie datorită substanțelor sale sănătoase, cum o fac și alte multivitamine de top oferă mai multă, energie de vibrație către celule.

Vibracell reprezintă un produs unic pe piața suplimentelor alimentare din întreaga lume, aspect datorat de combinația perfectă de nutrienți și plăcuța energetică, oferind în acest mod o îmbunătățire a energiei vibrationale. Acesta deține proprietăți puternic antioxidante, fortifică sistemul imunitar, reduce daunele provocate de radicalii liberi și stresul oxidativ, diminuează riscul afecțiunilor cardiovasculare, favorizează o bună circulație sanguină și oferă protecție ficatului și sistemului gastro-intestinal.

Doar un pahar de Vibracell zilnic este, desigur, începutul ideal pentru o zi dinamică și plină de viață.

 

Ce alte produse sunt oferite de Blue Diamond

  • Produse pentru sănătate - bazate pe pulberi și extracte de plante bogate în principii active Bio Diamond, Blue A365 Plus, Blue Vital Premium, Blue Quercetin 500, Brazilian Green Propolis, Memory X Change, BlueKOMBUCELL Probiotics, Insulina Verde, Blue Quality Collagen și multe altele
  • Produse cosmetice - Geluri de duș, Șampoane naturale, Creme tratament pentru păr, Creme hidratante și anti-aging, parfumuri naturale și deodorante
  • Produse de curățenie - Detergenți ECO pentru vase, rufe, balsam, detergenți universali
  • Produse terapeutice - creme tratament cu efect antireumatic, antiinflamator adesea utilizate în centrele de recuperare și fizioterapie.
     

Dacă vă doriți o alternativă naturală pentru menținerea sănătății, pentru înfrumusețare sau pentru curățenia căminului dumneavoastră cu siguranță veți găsi alternativa perfectă în linia de produse Blue Diamond!

×