x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să arăți mai tânără. Sfaturile unui celebru hairstilist newyorkez

Cum să arăți mai tânără. Sfaturile unui celebru hairstilist newyorkez

27 Sep 2022   •   09:59
Cum să arăți mai tânără. Sfaturile unui celebru hairstilist newyorkez

Ai nevoie de o nouă coafură? Un cunoscut hairstilist newyorkez dezvăluie cum ar trebui să se coafeze femeile pentru a arăta mai tinere.

Părul este o parte importantă a modului în care cineva se vede pe el însuși dar și în care își dorește să-l vadă ceilalți. Coafura unei femei îi reflectă personalitatea dar este posibil ca aceasta să adauge ani la vârsta reală dacă ești antentă, scrie express.co.uk. 

Celelbrul hairstilist newyorkez Nick Willis vorbește despre coafurile care te fac să arăți mai tânără, precum și despre culorile și nuanțele care ți se potrivesc.

„Vrem să arătăm și să ne simțim bine, iar asta include să ne vedem și să ne simțim vârsta, sau poate chiar să părem mai tineri! Ceea ce nu ne dorim este părul care ne îmbătrânește!

Aș spune, în primul rând, că o culoare greșită a părului raportată la nuanța pielii este cea mai mare greșeală pe care o facem.

Putem arăta nespălați și obosiți din cauza unei culori greșite a părului. Pe măsură ce îmbătrânim, tenul nostru evoluează și ne pierdem pigmentul, care este dat de melanocite. Acest lucru ne poate face să arătăm mai puțin strălucitori dacă alegem tonurile greșite de culori", explică expertul.

El spune că folosește „un „evantai de culori”, adică o diagramă cu nuanțe diferite, de la rece la cald, pentru a găsi tonurile pielii. În plus, arată și tonurile ideale pentru părul tău.

Părul devine gri spre alb pe măsură ce îmbătrânim însă multe femei își vopsesc părul cu ani întregi înainte. 

„Pe unele tonuri de piele, părul gri poate părea plat și prea cenușiu, în timp ce la unii oameni părul gri arată fabulos! Cu toate acestea, părul gri îți poate distruge strălucirea și te poate face să arăți mai bătrân", precizează  Willis. 

El recomandă astfel tonuri de lumini dar și tonifierea firului de păr. 

„Aș recomanda clientei mele să-și camufleze nuanța gri a părului adăugând un amestec subtil de lumini slabe, apoi aș folosi tehnici creative de tonifiere pentru a-i da viață.  Această metodă evită agresiunea vopselei asupra firului de păr", spune hairstilistul. 

×
Subiecte în articol: hairstilist coafura nick willis