x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Curățarea sângelui. Băutura miraculoasă care elimină toxinele și ține bolile la distanță

Curățarea sângelui. Băutura miraculoasă care elimină toxinele și ține bolile la distanță

de Larisa Eremia    |    16 Sep 2015   •   14:05
Curățarea sângelui. Băutura miraculoasă care elimină toxinele și ține bolile la distanță
Sursa foto: Lecic/Getty Images/iStockphoto

Pentru a ține bolile la distanță trebuie, în primul rând, să eliminăm toxinele din organism și să ne curățăm sângele. Cu toții știm că pentru o stare de sănătate optimă menținerea sistemului sanguin sănătos este esențială, iar vestea bună este că cele mai bune remedii care pot fi utilizate sunt cele naturale.

Slăbirea sistemului imunitar, migrenele, alergiile sunt de cele mai multe ori simptome ale acumulării de toxine în sânge. Acestea blochează nutrienții și oxigenul, care nu mai pot circula în mod optim și, astfel, apar diverse probleme de sănătate.

Pentru a evita aceste neplăceri, www.healthyfoodhouse.com recomandă detoxifierea a sângelui cu ajutorul unei băuturi miraculoase, care se prepară foarte simplu cu ajutorul unui storcător de fructe și legume.

Ingrediente
Pentru a prepara băutura care curăță sângele aveți nevoie de:

  • usturoi (un cățel)
  • frunze de păpădie (o legătură)
  • două mere
  • două lămâi
  • două sfecle
  • ghimbir (un deget)

  • De ce sunt benefice aceste ingrediente?

    Usturoiul încetinește procesul de întărire a arterelor și diminuează tensiunea arterială. Conține sulf, care stimulează ficatul, organ responsabil pentru detoxifierea sângelui. Frunzele de păpădie sunt, de asemenea, remedii naturiste recomandate pentru ficat.

    Merele echilibrează nivelul zahărului, ghimbirul constituie o sursă de enzime și diminuează riscul de formare a cheagurilor de sânge, iar lămâie sunt bogate în vitamina C și antioxidanți.

    Sfecla curăță întreg sistemul circulator și în același timp protejează corpul și ficatul de radicalii liberi. Este considerată una din cele mai bune surse de antioxidanți. 

    Este important să consumați această băutură în mod regulat pentru a vă păstra sângele curat. Totuși, trebuie să aveți în vedere că nicio rețetă nu va funcționa în absența unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Specialiștii recomandă să adoptați o rutină de exerciții fizice pentru a vă curăța sângele și pentru a vă menține corpul sănătos.



    ×