x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta de detoxifiere cu lămâie: Dieta care a ajutat-o pe Beyonce să slăbească 9 kg în două săptămâni

Dieta de detoxifiere cu lămâie: Dieta care a ajutat-o pe Beyonce să slăbească 9 kg în două săptămâni

24 Iul 2018   •   16:49
Dieta de detoxifiere cu lămâie: Dieta care a ajutat-o pe Beyonce să slăbească 9 kg în două săptămâni

În secolul vitezei, toată lumea caută modalităţi rapide prin care să slăbească. Dieta de detoxifiere cu lămâie, cunoscută şi ca “Master Cleanse”, este una dintre cele mai populare şi mai eficiente diete. Deşi poate nu este familiară tuturor, a fost practicată de mai multe celebrităţi de la Hollywood. Această dietă a câştigat popularitate după ce Beyonce a slăbit nouă kilograme în două săptămâni, potrivit Health Beckon.

Numele de “Master Cleanse” vine de la faptul că distruge radicalii liberi şi toxinele din corp.  Lămâile folosite în cadrul dietei acţionează ca un agent de purificare şi detoxifiere în întreg corpul. Pe lângă pierdere în greutate, această dietă este benefică pe mai multe planuri. S-a dovedit că aceasta este eficientă, uşoară şi necesită mai puţin timp decât restul dietelor.

Dieta de detoxifiere cu lămâie trebuie să fie urmată timp de 14 zile, timp în care nu ai voie să consumi altceva. Tot ce poţi să consumi este băutura de detoxifiere cu lămâie. Băutura îţi curăţă tractul digestiv, creşte rata metabolismului, elimină excesul de grăsime, ajută la întărirea imunităţii şi îţi oferă energie. Este necesar să consumi cel puţin doi litri din această băutură pe zi. Această băutură devine micul dejun, prânzul, cina şi gustarea.

Cum să-ţi pregăteşti băutura de detoxifiere cu lămâie

Pregătirea acestei băuturi este uşoară. Ai nevoie doar de patru ingrediente:

  • 25 ml de apă
  • 20-30 ml de suc de lămâie
  • 20 ml de sirop de arţar (miere crudă)
  • 1/10  linguriţă de piper roşu cayenne

Amestecă toate ingredientele, iar băutura ta este gata. Apa minerală nu este potrivită pentru această băutură. Poţi opta pentru apă rece, la temperatura camerei sau caldă. Dacă optezi pentru apa caldă, aceasta trebuie să fie încălzită natural.

 

×