x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos (P) Alege ceva sănătos, natural, de la Vitamix!

(P) Alege ceva sănătos, natural, de la Vitamix!

28 Ian 2021   •   15:08
(P) Alege ceva sănătos, natural, de la Vitamix!

Aportul de vitamine din corp redă starea de sănătate pe care o resimte fiecare persoană și este necesară o alimentație corectă pentru ca fiecare să poată avea acest nivel crescut de vitamine. Totuși, nu foarte multă lume are timpul necesar să respecte fiecare masă a zilei sau ca această mâncare să fie gătită în casă pentru a fi mai sănătoasă. În acest fel este nevoie de diferite suplimente care să compenseze lipsa unor vitamine și minerale.

 

Indiferent de vârstă, orice persoană are nevoie de energie pentru a finaliza o zi, realizând tot ce presupune aceasta. În cazuri speciale există și probleme de sănătate care presupun medicație corespunzătoare. Totuși medicamentele dăunează corpului într-o oarecare masura în funcție de substanțele pe care le conțin. Partea bună este că există variante pentru acestea și anume produsele naturiste care nu dăunează corpului, deoarece nu conțin substanțe nocive precum erbicide, hormoni sau pesticide.

 

Natural înseamnă sănătos

 

Există o gamă largă de produse naturiste care pot fi introduse în dieta zilnică, ce pot înlocui produsele obișnuite care în mare parte dăunează corpului. Spre exemplu, ceaiul pe care îl consumăm. Este important sa se consume un ceai cât mai natural, deoarece acesta are anumite proprietăți care susțin corpul în multiplele sale funcții.

 

Toate produsele naturiste au mult mai puține efecte secundare și sunt mai ușor asimilate de corp. Față de alte produse, cele naturiste nu creează niciun fel de dependență. Întreruperea  tratamentului sau al utilizării unui produs naturist nu aduce repercusiuni asupra corpului. Acestea pot fi consumate la orice vârstă și aduc un aport mare de energie și îmbunătățesc memoria.

 

Produsele naturiste de la Vitamix sunt reprezentate de o gamă largă și diversificată în funcție de nevoile fiecărei persoane. Există categoria de produse naturiste care ajută la un somn mai liniștit care este foarte important pentru a da randament în ziua care urmează. Alte produse ajută la digestie, memorie, detoxifiere, imunitate, articulații mai sănătoase sau slăbire.

 

Naturalețe redată de cosmeticele naturiste

 

Costurile produselor de ingrijire personală sunt în general ridicate, în special cele pentru tratamente speciale de păr sau corp. O gamă variată de produse pentru îngrijire poate fi găsită pe Vitamix, singura diferență fiind faptul că prețurile sunt accesibile și, mai mult decât atât, sunt naturiste. Aceste produse nu dăunează pielii, dar hidratează cu ajutorul substanțelor extrase din plante. În secțiunea de cosmetice naturale si bio se pot găsi geluri de duș, uleiuri esențiale, creme de mâini și scruburi, alături de alte produse naturale de îngrijire. Toate produsele conțin și parfumul natural al plantelor din care sunt compuse.

 

Este important ca fiecare persoană să aleagă ceea ce este mai bun pentru propria viață și să aibă grijă la propria sănătate, astfel, având în vedere toate chimicalele din jur pe care le regăsim atât în mediu cât și în anumite mâncăruri ar fi recomandat ca atât cât se poate să se apeleze la produse naturale care îmbunătățesc viața și pot aduce un aport mare de energie, cât și hidratare pielii.

 

Contact Vitamix:

 

0365430166

0757095090

×