x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Sofia Vicoveanca dezvăluie rețeta simplă care o menține sănătoasă la 82 de ani: „Este bună pentru răceli!”

Sofia Vicoveanca dezvăluie rețeta simplă care o menține sănătoasă la 82 de ani: „Este bună pentru răceli!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2023   •   10:40
Sofia Vicoveanca dezvăluie rețeta simplă care o menține sănătoasă la 82 de ani: „Este bună pentru răceli!”

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca, dezvăluie o rețetă pe care o folosește zilnic pentru a-și menține sănătatea la cei 82 de ani.

Băutura pe care Sofia Vicoveanca o consumă seara, și care o menține sănătoasă la 82 de ani: ”Este bună pentru plămâni, pentru răceli!”

Artista consumă o băutură înainte de culcare, benefică în special pentru gât și plămâni. Se prepară din ingrediente naturale, pe care le avem de obicei în frigider. 

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli.

Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.

O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a explicat Sofia Vicoveanca pentru Ego.ro 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: sofia vicoveanca sanatate bautura