x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos “Trucul simplu care a ajutat-o pe Oprah să dea jos 20 de kg”

“Trucul simplu care a ajutat-o pe Oprah să dea jos 20 de kg”

de Andreea Sava    |    04 Feb 2017   •   00:30
“Trucul simplu care a ajutat-o pe Oprah să dea jos 20 de kg”
Sursa foto: FOTO: insideedition.com

Mă uitam, zilele trecute, pe net și am vazut un articol pe csid cu titlul: “Trucul simplu care a ajutat-o pe Oprah să dea jos 20 de kg”. Fiind interesată de domeniu, desigur că am intrat.

Și era vorba despre o declarație făcută de vedeta din SUA, a cărei problemă cu greutatea și luptă să slăbească este cunoscută. Ce spune, așadar, Oprah: “Pe măsură ce kilogramele dispăreau, îmi dădeam seama că pot să port o anumită rochie, să particip la un anumit eveniment, dar acestea nu erau motive suficient de puternice pentru a-mi menţine motivaţia de a slăbi. Aşa că mi-am schimbat atitudinea şi scopul: mi-am propus să fiu sănătoasă din toate punctele de vedere – fizic, emoţional şi spiritual. Nu am mai ţinut cont de ceea ce arăta cântarul, ci ce modul în care mă simţeam. Astfel, motivaţia a devenit mai puternică, iar planul alimentar a fost mai uşor de respectat”.

Adică nu și-a mai setat ținte de genul: “vreau să dau jos X kg” ci și-a propus să se simtă bine cu ea însăși și și-a dorit să fie sănătoasă din toate punctele de vedere. Iar să fii supraponderal nu este deloc sănătos, asta-i clar.

Desigur că nu așa a slăbit Oprah, ci ținând o cură de slăbire destul de riguroasă, deși nu foarte, respectiv Weight Watchers. Dar este foarte adevărat că motivația este cea mai importantă când vine vorba despre slăbit, făcut mișcare sau orice altceva în viață care presupune disciplină.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: oprah dieta slabit andreea sava truc trucuri