x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Un pahar de bere pe zi face minuni în cazul femeilor

Un pahar de bere pe zi face minuni în cazul femeilor

30 Mai 2017   •   12:57
 Un pahar de bere pe zi face minuni în cazul femeilor

După o zi de muncă, o săptămână agitată, un pahar de bere este o sursă de vitamine și minerale necesare organismului tău. Adorată de bărbați, este un adevărat deliciu în zilele călduroase, la o ieșire cu prietenii sau la un grătar în aer liber, scrie clicksanatate.ro.

„Cu rol în menținerea sănătății sistemului osos, siliciul este un pion important în prevenția osteoporozei. Berea conține acest element, ceea ce îi poate asigura o poziție de neînlocuit într-o dietă echilibrată destinată femeilor. Astfel, datorită acestui conținut de siliciu, un consum moderat de bere poate contribui la reducerea incidenței osteoporozei. Totodată, și în cazul unei alte teme extrem de interesante în rândul femeilor, menținerea siluetei, berea vine cu vești bune. Rezultatele studiului pe care Centrul de Studii l-a efectuat anul trecut și care a vizat relația între consumul de bere și indicatorii de masă corporală, au revelat, fără echivoc, că un consum moderat de bere nu are nicio influență asupra siluetei, celebra “burtă de bere” rămânând un simplu mit”, spune Corina Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.

Un alt aspect plăcut atunci când ne referim la bere este că în bucătărie te poate ajuta să obții o carne fragedă și bună. Dacă alegi să lași la marinat carnea în bere neagră mai ales, te vei bucura de un gust mult mai intens, ne asigură cei de la Food Chemistry.

×