x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă "Dieta Barbie": Cum a slăbit Margot Robbie pentru a avea silueta perfectă din film

"Dieta Barbie": Cum a slăbit Margot Robbie pentru a avea silueta perfectă din film

de Andreea Tiron    |    12 Aug 2023   •   14:00
"Dieta Barbie": Cum a slăbit Margot Robbie pentru a avea silueta perfectă din film
Sursa foto: Hepta

Margot Robbie, actrița din rolul principal al filmului "Barbie" a urmat o dietă specială pentru a ajunge să arate ca celebra păpușă Barbie.

Potrivit antena3.ro, frumoasa de la Hollywood, Margot Robbie, nu s-a pregătit doar mental pentru rolul său principal din filmul Barbie, ci și fizic, urmând un regim alimentar specific. Actrița a ales să consume o serie de alimente ce au ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat, dar și o piele strălucitoare și sănătoasă.

Astfel, Margot Robbie a avut următoarele obiceiuri alimentare:

             1. Alimente fermentate pentru o piele perfectă:

Conform specialistei în îngrijirea pielii, Jasmina Vico, Margot a inclus în dieta sa alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și altele. Acestea nu numai că îmbunătățesc digestia și echilibrează sistemul imunitar, dar asigură și o mai bună absorbție a nutrienților.

             2. Fructe de pădure pentru protecție și vitalitate:

Fructele de pădure sunt o sursă bogată de vitamine, antioxidanți și minerale. Efectul lor protector asupra pielii și capacitatea de a combate inflamațiile le fac un aliat de nădejde în dieta oricui.

        3.Ceai de armurar pentru un ficat sănătos:

Acest ceai nu doar că sprijină sănătatea ficatului, dar aduce și beneficii antioxidante și antiinflamatorii, ajutând la digestie.

            4. Un mic dejun sățios și nutritiv:

Margot își începe ziua cu un toast cu avocado, brânză halloumi la grătar și bacon în stil australian, oferindu-i energie și nutrienți esențiali pentru o zi plină.

            5. Gătitul acasă, cheia unui regim sănătos:

Margot Robbie preferă mâncarea gătită acasă, evitând capcanele alimentelor procesate sau cu un conținut ridicat de grăsimi și zahăruri din restaurante, potrivit csid.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: margot robbie barbie dieta