x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Adevărul despre pizza congelată. Alimentul care face rău inimii

Adevărul despre pizza congelată. Alimentul care face rău inimii

18 Noi 2022   •   13:36
Adevărul despre pizza congelată. Alimentul care face rău inimii

În general alimentele procesate nu sunt foarte sănătoase, dar există un produs care este şi congelat şi care ne poate afecta inima, avertizeză nutriţioniştii.

Pentru că au o viață plină şi nu au timp să mai gătească,  multe persoane preferă să apeleaze la mâncare semipreparată, însă aceasta nu este cea mai bună alegere. Din păcate alimentele foarte procesate pot fi dăunătoare sănătății, inclusiv inimii.Nutriționiștii susțin că  pizza congelată ar trebui să o evităm cât mai mult posibil pentru a ne menține sănătatea inimii în stare bună.

Dieteticianul Krutika Nanavati spune că inedientele procesate din pizza congelată ne pot expune riscului de boli de inimă și alte probleme de sănătate.

"Pizza congelată este încărcată cu ingrediente nesănătoase, inclusiv carne procesată, brânzeturi bogate în grăsimi și sosuri cu zahăr", atrage atenţia nutriționistul Krutika Nanavati.

Toate aceste ingrediente procesate sunt destul de dăunătoare și individual, pentru că sunt bogate în cantități mari de grăsimi și calorii, în timp ce nu oferă practic nicio valoare nutritivă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: pizza congelată inima aliment procesat