x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Acest medicament comun poate prelungi viaţa! Concluziile oamenilor de ştiinţă ne dau mari speranţe!

Acest medicament comun poate prelungi viaţa! Concluziile oamenilor de ştiinţă ne dau mari speranţe!

06 Feb 2018   •   23:32
Acest medicament comun poate prelungi viaţa! Concluziile oamenilor de ştiinţă ne dau mari speranţe!

Deşi toţi aspirăm la tinereţe fără bătrâneţe şi la viaţă fără de moarte, suntem conştienţi că acest lucru este doar un vis care nu va deveni realitate, cel puţin nu în viitorul apropiat. Însă ştiinţa şi noile descoperiri ne dau speranţe că procesul de îmbătrânire poate fi încetinit, astfel încât speranţa de viaţă să crească în medie, până la 120 de ani.

Soluţia salvatoare, care ne face să nădăjduim că vom putea trăi mai mult, este un medicament comun, ce este utilizat de bolnavii de diabet zaharat încă de acum 60 de ani. Medicamentul a fost aprobat în Franța în anul 1957 și avea drept ţintă lupta împotriva diabetului de tip 2 și a chisturilor ovariene.

Chiar de la începutul lansării sale pe piaţă, acest medicament a atras atenţia cercetătorilor, care au observat că substanţele active ale medicamentului pot reduce îmbătrânirea celulelor și implicit să prelungească viața.

................ 

Află mai mult și care e numele medicamentului, AICI

×