x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Alertă: Bebeluş răpit dintr-un spital

Alertă: Bebeluş răpit dintr-un spital

20 Oct 2009   •   00:00
Alertă: Bebeluş răpit dintr-un spital
0-104598-3x4.jpgUn bebeluş de numai 2 luni a dispărut în noaptea de duminică spre luni din Secţia de Distrofici a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu, din Timişoara.

NOVACOVICI DENISA, născută la 14.08.2009, în Timişoara, cu domiciliul familiei în comuna Giulvăz, judeţul Timiş, se afla internată în acea secţie "pentru tratament de specialitate", se precizează în comunicatul de presă al IPJ Timiş. În realitate, este cunoscut faptul că în secţiile de recuperare pediatrică sunt internaţi (mai ales) copiii abandonaţi în spitale. Denisa face şi ea parte din această categorie de copii nefericiţi.

După ce a născut-o, mama ei a plecat în Franţa, împreună cu tatăl fetiţei, care figurează şi-n certificatul ei de naştere. Copilul a rămas în spital, de unde a fost răpit, de o persoană încă necunoscută, în noaptea de 18/19.10.2009, între orele 23:00 şi 1:00.
Din informaţiile pe care le avem, în ultimele trei zile fetiţa fusese vizită de o persoană care începuse să se ataşeze de ea şi-şi exprimase dorinţa, faţă de cadrele medicale din secţie, de a lua acasă copilul, pentru a-l creşte.
Poliţiştii au în acest moment un cerc de suspecţi şi continuă investigaţiile.

Îi rugăm pe toţi cei care au informaţii despre Denisa sau despre persoana care a răpit-o să sune la 112 sau la redacţia Jurnalului Naţional.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă