x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

27 Sep 2008   •   00:00

27 septembrie 2008:Cu ocazia Săptămânii de Luptă împotriva Cancerului de Sân, Policlinica “Şerban Vodă” va acorda în perioada 29 septembrie-4 octombrie consultaţii gratuite pentru depistarea problemelor de sănătate la nivelul sânului

Cancer de sân:Consultaţii gratuite

Cu ocazia Săptămânii de Luptă împotriva Cancerului de Sân, Policlinica “Şerban Vodă” va acorda în perioada 29 septembrie-4 octombrie consultaţii gratuite pentru depistarea problemelor de sănătate la nivelul sânului. La consultaţii au acces toate femeile din Bucureşti pe baza unei programări telefonice la numărul 021-336.55.03. În cazul depistării unei afecţiuni benigne a sânului, pacientele vor primi gratuit un medicament din plante. Potrivit conferenţiar doctor Daniel Popescu, directorul Policlinicii “Şerban Vodă”, cancerul de sân ocupă primul loc în lume privind mortalitatea prin cancer la femei.

 

Simpozion: Medicina complementară

Pacienţii care apelează la terapii complementare trebuie trataţi de medici, susţin specialiştii reuniţi la cea de-a 14-a ediţie a Simpozionului Naţional de Terapii Complementare, organizat de Fundaţia Mirabilis în perioada 26-28 septembrie, la Facultatea de Biologie Bucureşti. Dr Elena Armenescu Ciuhrii, preşedintele fundaţiei, a declarat că “impostura trebuie eliminată din domeniul medicinei complementare, mai ales în condiţiile în care numărul pacienţilor care optează pentru terapii blânde este în creştere”. Principalele teme dezbătute sunt fitoterapia, acupunctura, homeopatia, ozonoterapia, terapia cu insecte, sacroterapia.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă