x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

02 Aug 2006   •   00:00
GRIPA. Supravegherea gripei in sistemul EISS (European Influenza Surveillance Scheme) arata ca in perioada estivala au fost inregistrate 38 de virusuri gripale in opt state europene. Potrivit Buletinului Informativ al Centrului National de Referinta pentru Gripa, din Institutul Cantacuzino, printre tarile in care a fost confirmata gripa se afla si Romania, in care au fost izolate doua virusuri - unul de tip A si unul de tip B.

AVERTISMENT. Impotenta poate indica existenta unei boli cardiace sau a diabetului, este concluzia unui studiu publicat in Journal of Urology, din Statele Unite. Impotenta este considerata a fi un avertisment dat de organism in fazele incipiente ale bolilor cardiace sau ale diabetului, chiar si in cazul barbatilor cu o greutate corporala normala, care nu ar fi considerati o grupa de risc.

FRUMUSETE. Cuplurile formate din oameni foarte frumosi au cu 36% mai multe sanse ca primul copil conceput s" fie fata, si nu baiat, astfel ca, femeile, la nivel global, sunt din ce in ce mai atragatoare comparativ cu barbatii, este concluzia unui studiu aparut la Londra. A fost realizata o lista de parinti celebri si frumosi. Printre acestia se numara actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, al caror prim nascut este o frumoasa fetita, pe nume Shiloh Nouvel, si Grace Kelly si printul Rainier de Monaco, a caror prima nascuta este frumoasa printesa Caroline.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă