x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Iul 2006   •   00:00
SINDAN PREMIAZA SPERANTA. Compania farmaceutica Sindan a premiat pentru a 14-a oara lotul de olimpici romani medaliati la a 38-a Olimpiada Internationala de Chimie, care a avut loc in Coreea, in perioada 2-11 iulie 2006.

Prin programul "Sindan premiaza speranta", Sindan sustine pentru a 14-a oara tinerii talentati in acest domeniu. Alaturi de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Sindan a sustinut financiar deplasarea acestora in Coreea. Compania a decis sa ii premieze pe tineri pentru performantele lor si in acest an. Astfel, Sindan, companie a grupului Actavis, singura companie farmaceutica din Romania specializata in productia si distributia produselor oncologice, i-a premiat pe cei patru olimpici cu cate 1.000 de euro pentru fiecare medalie de bronz obtinuta si 1.500 de euro pentru medalia de argint.

CAMPANIE ANTIOBEZITATE. Mii de copii din Australia vor fi cantariti, masurati si intervievati in legatura cu obiceiurile lor alimentare in cadrul unui program national de combatere a obezitatii, anunta AFP. Initiativa a fost motivata de faptul ca un sfert dintre copiii australieni cu varste intre 7 si 15 ani sunt grasi. In cadrul aceleiasi campanii antiobezitate, in care s-au investit 2,2 milioane de dolari, guvernul australian a lansat un site care promoveaza alimentatia sanatoasa.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă