x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

05 Mai 2006   •   00:00
MASURI. Persoanele din judetele inundate prezinta riscuri mari de a suferi boli digestive (toxiinfectii, dizenterie, holera, febra tifoida), boli diareice, afectiuni respiratorii si dermatologice, avertizeaza dr. Rodica Costinea, director in Ministerul Sanatatii. Principala masura de prevenire a epidemiilor este respectarea cu strictete a masurilor elementare de igiena individuala si alimentara.

SEX. La nivel mondial, un cuplu din doua are probleme in relatia sexuala, arata un studiu care s-a desfasurat timp de un an si care a inclus 27 de tari de pe toate continentele. Dintre cei 12.558 de subiecti (barbati si femei) care au luat parte la studiu, trei sferturi au afirmat ca viata lor sexuala s-a imbunatatit dupa ce au urmat un tratament medicamentos pentru disfunctie erectila. De asemenea, studiul a relevat ca, la nivel mondial, media frecventei actelor sexuale este de 6,47 pe luna. Barbatii au in medie 6,6 acte sexuale pe luna, iar femeile, 6,38.

BRAILLE. Pana la sfarsitul anului, persoanele cu deficiente de vedere vor avea la dispozitie toate ambalajele medicamentelor inscriptionate in Braille, a anuntat producatorul de medicamente Ozone Laboratories. Din aprilie, pacientii pot gasi in farmacii noua produse cu ambalaje inscriptionate in Braille: acid acetilsalicilic, algozone, algozone forte, paracetamol, ozopirin T, codeina fosfat, piracetam, ranitidin si miozone.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă