x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

27 Apr 2006   •   00:00
CONCEDIU MEDICAL. Noile formulare pentru certificatele de concediu medical vor fi achizitionate incepand de la 2 mai numai de la sediile Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB). Vechile formulare, cu sigla Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), sunt valabile si vor putea fi utilizate in paralel cu cele noi pana la 30 iunie.

COMISII. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a restructurat comisiile de specialitate din cadrul ministerului. Reduse la aproape jumatate (de la 59 la 30), noile organisme isi vor desfasura activitatea din aceasta saptamana. Astfel, in subordinea MS vor exista trei tipuri de comisii: cele de specialitate, comisia de strategie terapeutica si comisia nationala de transparenta.

CAMPANIE. In perioada aprilie-iunie se va desfasura o campanie de strangere de fonduri destinate copiilor care sufera de dermatite atopice, boala ce afecteaza in primul rand bebelusii. Printr-un parteneriat intre compania Mediplus si Societatea Romana de Dermatologie, banii stransi vor fi alocati pentru modernizarea cu aparatura si materiale de specialitate a sectiei Dermato-Pediatrie a Spitalului Colentina Bucuresti. Dermatita atopica se manifesta prin mancarimi intense ale pielii, mai ales noaptea, roseata, basicute, care ulterior se transforma in cruste.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă