x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Modalitate absolut naturală pentru a scăpa definitiv de ţânţari

Modalitate absolut naturală pentru a scăpa definitiv de ţânţari

01 Mar 2019   •   00:51
Modalitate absolut naturală pentru a scăpa definitiv de ţânţari

Piața este plină de multe substanțe chimice de repulsie împotriva țânțarilor. Aceste produse vă pot ajuta să scăpați de ei, dar au efecte negative. 

Țânțarii sunt niște insecte mici, dar extrem de periculoase. Pot provoca multe boli grave și letale, atât pentru oameni, cât și pentru animale. 

Cele peste 3.000 de specii de țânțari sunt responsabile pentru răspândirea unora dintre cele mai periculoase boli ale omenirii.

Malaria este purtată de țânțarul Anopheles și se crede că infectează între 300 și 500 de milioane de oameni anual, provocând peste 600.000 de decese.

Tânțarul Culex poarta virusul West Nile, filariasis si encefalita. Țânțarul Aedes poartă febră galbenă, dengue și encefalită.

Țânțarii devin adulți în mai puțin de o săptămâna din cauza vremii călduroase. Dimensiunea unui țânțar vă face să îl subestimați, dar are capacitatea de a distruge întreaga atmosferă.

Următoarele sunt câteva remedii pentru a scăpa efectiv de țânțarii. Sunt ecologice și nu pot fi o amenințare pentru tine și pentru familia ta. (PM)

Indiferent de cât de frumoasă este vara, țânțarii o pot transforma într-un adevărat coșmar.

Există o modalitate absolut naturală de a ţine aceste insecte la distanţă:...........................

Citește mai departe aici despre CUM SCAPI DE ȚÂNȚARI

×