x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Sfaturi naturiste. Protejează creierul de radicalii liberi

Sfaturi naturiste. Protejează creierul de radicalii liberi

de Florin Condurateanu    |    30 Mar 2016   •   20:05
Sfaturi naturiste. Protejează creierul de radicalii liberi
Sursa foto: Blackzheep/Getty Images/iStockphoto

Atacurile radicalilor liberi se îndreaptă de preferinţă spre materia de lux, care este creierul. În capsulele NeuroProtect, două componente întârzie îmbă-trânirea neuronilor, şi anume: pulberea de curcuma şi extractul uscat din frunze de ginkgo biloba.

 

Vibrații corecte pentru digestie

După ce a înfiinţat o clinică performantă în München, terapeuta Florica Munteanu a deschis şi în România o clinică soră cu cea din Germania, după ce s-a întors acasă. Cu biore-zonanţa din şcoala germană, tratează diverse boli, între care şi proasta digestie.

 

Ulei superior celui extras din pește

Ne amintim că, în copilărie, mamele se agitau să dea copiilor ulei de peşte pentru efectul bun asupra creierului. Ei bine, capsu-lele cu Ulei de Cânepă sunt mai eficiente pentru că amestecul de Omega 3 şi Omega 6 este superior şi aduce prospeţime concentrării, memoriei, capacităţii de a învăţa.

 

Polen și ginseng siberian

Produsul românesc Imunocaps este realizat pentru a spori capa-citatea de apărare a organismului împotriva infecţiilor. Componen-tele de bază sunt polenul şi planta din Siberia, alături de ele aflân-du-se şi campioana imunităţii, echinaceea. Este un stimulator de imunitate blând.

×