x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Știai că unele alimente devin toxice dacă le reîncălzești? Află lista lor completă

Știai că unele alimente devin toxice dacă le reîncălzești? Află lista lor completă

28 Mai 2017   •   11:34
Știai că unele alimente devin toxice dacă le reîncălzești? Află lista lor completă

Ai obiceiul să gătești pentru mai multe zile și apoi să reîncălzești mâncarea? Uite ce alimente nu trebuie să le reîncălzești niciodată!

Nu ai timp să gătești în fiecare zi? Ești obișnuit ca la o singură masă să servești 3 feluri de mâncare și apoi desertul? Tu știi ce efect au anumite alimente atunci când alegi să le reîncălzești?

1) Țelina

Țelina este una dintre legumele care rezistă la temperaturi foarte scăzute, este printre singurele care rezistă chiar și în fața brumei. Sucul de țelină este benefic pentru buna funcționare a rinichilor tăi și previne formarea pietrelor la rinichi. Frunzele sunt bogate în vitamina A, iar toată leguma este benefică pentru imunitate, previne tensiunea arterială și scade colesterolul.

Însă dacă ai ales să o gătești este bine să nu o reîncălzești. Nitrații pe care îi conține se vor transforma în substanțe cancerigene malefice sănătății tale.

2) Ouăle

........................

Citește mai departe AICI

×