x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Sucurile naturale care scad colesterolul rău

Sucurile naturale care scad colesterolul rău

13 Iun 2017   •   14:53
Sucurile naturale care scad colesterolul rău

Nivelul ridicat de colesterol rău crește riscul de dezvoltare a afecțiunilor cardiovasculare. Însă, el poate fi ținut sub control dacă este schimbat stilului de viață și este acordată mai multă atenție alimentației. În mod similar, pentru scăderea colesterolului foarte bune sunt sucurile naturale, scrie ziarulring.ro.

Sucul de portocale

Sucul de portocale este eficient în scăderea nivelului de colesterol rău, îmbunătățind sănătatea cardiovasculară. Prin consumul zilnic a unui pahar de suc de portocale proaspăt stors, riscul de atac de cord poate fi redus cu 25%.

Sucul de morcovi

Morcovul este considerat regele legumelor. Datorită proprietăților și substanțelor nutritive pe care le conține, sucul de morcovi are capacitatea de a scade excesul de grăsimi din sânge și, implicit, colesterolul, dar și să îmbunătățească funcțiile fierei. Vitaminele și mineralele din această legumă sunt extrem de benefice pentru întărirea oaselor și dinților.

Sucul de sfeclă roșie

Știm că sfecla roșie este una dintre cele mai sănătoase legume. Însă, sucul de sfeclă roșie este foarte bun pentru îmbunătățirea circulației sangvine și pentru evitarea închegării sângelui. În plus, reduce nivelul colesterolului rău. Poți prepara sucul de sfeclă roșie prin combinarea lui cu doi morcovi și o roșie.

×