x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Zambeste incognito!

Zambeste incognito!

02 Mai 2006   •   00:00

Aparatul ortodontic e de azi invizibil! Dinti drepti si aliniati! Asta le promit medicii ortodonti pacientilor.

Dr. Iana Dila
medic specialist ortodont
DENT ESTET CLINIC

Aparatul ortodontic e de azi invizibil! Dinti drepti si aliniati! Asta le promit medicii ortodonti pacientilor, prefigurand pe computer zambetul la finalul tratamentului. Cuceriti de-a dreptul, totusi usor neincrezatori ca ei vor fi posesorii acelor dinti de invidiat, isi pierd entuziasmul la vederea bracketilor (bracketi – atase lipite pe dinti folosite in tratamentele ortodontice pentru indreptarea dintilor) care "nu se dau jos timp de unu-doi ani" si care se vad atat de tare cand zambesc! Urmeaza o sedinta epuizanta pentru medic, care explica necesitatea acestui "sacrificiu" de doi ani, epuizant pentru pacient, care stie ca nu va purta in ruptul capului aceste "sarme" pe dinti.

Dar toate aceste lucruri sunt deja istorie! Acum avem bracketi care nu se vad deloc, care se ascund: Incognito bracketi. Dar sa explicam! Preocupat nu numai de rezultatul obtinut dupa unu-doi ani de tratament, ci, in egala masura, de confortul pacientului in timp ce-si poarta aparatele, un medic german, dr. Dirk Wiechmann, a hotarat sa le ascunda in spatele dintilor, facandu-le invizibile pentru anturaj.

Calitate germana

Inovatia nu este insa ideea in sine. Mai toti pacientii cer constant aparate care "nu se vad". Mai mult, de-a lungul vremii au fost experimentate numeroase tipuri de astfel de aparate, care insa creau probleme atat pacientilor cat si medicilor. Colaborand cu experti in calculatoare, dr. Wiechmann reuseste sa produca bracketi proiectati de computer, care se muleaza perfect pe spatele dintilor (fata dinspre limba). Calitatea germana e recunoscuta oriunde in lume, astfel incat sintagma "lucru nemtesc" a devenit echivalentul lucrului bine facut, trainic, care nu-ti insala asteptarile. Bracketii Incognito se incadreaza in seria brandurilor premium.

Avantaje

De ce am ales sa folosim Incognito – DENT ESTET fiind singura clinica din Romania care colaboreaza cu laboratorul din Germania. Avantajele sunt nenumarate. In primul rand, confortul psihic al pacientului, care nu doreste inrautatirea zambetului prin lipirea inestetica de placute si sarmulite in numele promisiunii ca peste ceva timp zambetul lui va fi perfect.

Deloc de neglijat este multumirea sufleteasca a medicului care stie sa indrepte dintii fara a-si etala in public uneltele ce la o prima vedere pot parea anacronice.

Cea mai buna reclama. Beneficiul maxim il au cei care au nevoie de tratament, dar care refuza purtarea bracketilor clasici, expunandu-se astfel, cu buna stiinta la o serie de probleme grave si ireversibile. Am propus bracketi Incognito unui pacient care era dispus sa renunte la dintii naturali si sa capete implante in locul lor, ca sa aiba dintii drepti. Surpriza si multumirea lui au fost fara margini. Intr-adevar, cea mai buna reclama pentru noi este un pacient fericit!!!
×