x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Apariţii editoriale

Apariţii editoriale

11 Sep 2007   •   00:00

La editura Curtea Veche, in cadrul colecţiei Familia, au apărut două cărţi dedicate cuplurilor cu probleme. In prima dintre ele, "Salvarea relaţiilor", dr Philip McGraw analizează zece dintre cele mai cunoscute mituri in legătură cu relaţiile ideale de cuplu. In acelaşi timp, dr McGraw le oferă cuplurilor care intămpină probleme de comunicare sau de orice altă natură o strategie in şapte paşi pentru restabilirea unei relaţii armonioase. Strategia propune, printre altele, completarea unor teste şi chestionare de către ambii parteneri, teste care ii vor ajuta pe aceştia să işi cunoască mai bine nevoile şi aşteptările cu care au păşit in relaţie. Ideea de bază a cărţii este că, odată repusă pe picioare relaţia, drumul nu s-a incheiat. Orice relaţie este un proiect in continuă devenire, iar strategiile dr McGraw vor trebui să ii ghideze pe parteneri in menţinerea armoniei cuplului.

Cea de-a doua carte de la Curtea Veche, "Cum să-ţi inţelegi soţia la bine şi la rău", de Gary Smalley, este un manual practic de căsnicie, adresat sexului masculin. Menirea cărţii este de a le explica bărbaţilor modul in care pot participa la armonizarea relaţiei de cuplu: cum să răspundă sentimentelor soţiilor.

Noua apariţie de la editura Litera Internaţional, "Albumul copilului nostru", care aparţine colectivului Dorling Kindersley, este un album-jurnal special care urmăreşte pas cu pas evoluţia copilului dumneavoastră, incepănd cu prima zi din viaţă şi pănă in prima zi de şcoală. Conţine rubrici pentru a nota momente inedite, de la apariţia primilor dinţişori, primii paşi şi primele cuvinte rostite. Mai tărziu, puteţi nota expresiile şi replicile nostime, jocurile şi jucăriile preferate, poveştile şi personajele care l-au ajutat să crească.

×
Subiecte în articol: apariţii editoriale