x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Apariţii editoriale

Apariţii editoriale

30 Oct 2007   •   00:00

La editura Curtea Veche, in colecţia Familia, a apărut "De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede". Este o carte care incearcă o explicaţie pentru veşnica intrebare: de ce bărbaţii şi femeile abordează lumea in moduri atăt de puţin asemănătoare?

La editura Curtea Veche, in colecţia Familia, a apărut "De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede". Este o carte care incearcă o explicaţie pentru veşnica intrebare: de ce bărbaţii şi femeile abordează lumea in moduri atăt de puţin asemănătoare? Aceste diferenţe pot fi observate la nivelul creierului, organul care găzduieşte tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuiţia, concepţia asupra lumii inconjurătoare, intreaga noastră viaţă intelectuală şi afectivă.

Autoarea, dr Marianne Legato, spune că creierul masculin şi creierul feminin sunt extrem de diferite atăt din punct de vedere chimic, căt şi structural. De aceea, pentru a depăşi aceste diferenţe, avem nevoie de căteva strategii şi trucuri care ne vor ajuta să găndim asemenea celuilalt sex şi să inlesnim comunicarea, de multe ori aflată in impas. O bună inţelegere a celui de lăngă noi este primul pas către relaţii de cuplu mai sănătoase şi o viaţă sentimentală implinită. Pentru toţi cei care au simţit vreodată furie, confuzie sau frustrare in relaţiile cu celălalt sex, această carte reprezintă un material informativ indispensabil, cu ajutorul căruia cei doi parteneri pot "sparge codul" şi se pot descifra unii pe alţii

×
Subiecte în articol: apariţii editoriale