x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Apariţii editoriale

Apariţii editoriale

11 Dec 2007   •   00:00

La Editura Coreus Publishing a apărut volumul "Trăiesc, deci mă abţin", al doctoriţei Mihaela Bilic. Autoarea promovează un regim alimentar echilibrat şi un mod de viaţă sănătos

La Editura Coreus Publishing a apărut volumul "Trăiesc, deci mă abţin", al doctoriţei Mihaela Bilic. Autoarea promovează un regim alimentar echilibrat, un mod de viaţă sănătos şi ne convinge că nu este chiar atăt de greu cum credeam să slăbim, dar nici atăt de uşor precum ne promit unele diete-minune. Dr Mihaela Bilic vorbeşte pe inţelesul tututor despre glucide, lipide sau proteine. In acelaşi timp, volumul dr Mihaela Bilic ne ajută să inţelegem că slăbitul sau menţinerea greutăţii ideale este doar o chestiune de voinţă şi disciplină.

Eveniment

In seara zilei de 7 decembrie, Fundaţia Scheherazade a aprins bradul de Crăciun din curtea Spitalului de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie", din Bucureşti. Cu această ocazie, micuţii internaţi in spital au primit daruri de la Moş Crăciun. De asemenea, cei prezenţi au asistat la focuri de artificii şi la un spectacol de colinde tradiţionale. Misiunea Fundaţiei Scheherazade este să vină in ajutorul copiilor, indiferent de mediul social din care provin, indiferent de rasă sau religie. Fundaţia Scheherazade incearcă să schimbe viaţa copiilor aflaţi in suferinţă prin imbunătăţirea condiţiilor din mediul sanitar, prin promovarea de activităţi ce pot salva vieţi şi prin sponsorizarea unor activităţi de protecţie a copilului şi de promovare a drepturilor sale.

×
Subiecte în articol: apariţii editoriale