x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Beneficiile cărbunelui medicinal

Beneficiile cărbunelui medicinal

31 Iul 2017   •   09:42
Beneficiile cărbunelui medicinal

Un organism sănătos are nevoie de o activitate corespunzătoare mai ales a ficatului, a glandelor suprarenale și a rinichilor. Cărbunele medicinal este un remediu eficient pentru absorbția rapidă a substanțelor nocive din organism, scrie clicksanatate.ro.

Cunoscut și sub denumirea de carbo activatus, carbo medicinalis, este un tip de carbon amorf obținut prin distilarea puternică a unor materiale ca lemn, anumite vegetale sau coji de nucă de cocos.

Principala sa caracteristică fiind  puterea sa mare de absorbție find astfel un remediu accesibil și util pentru multe probleme de sănătate.

Combate diareea
Dacă ai făcut o asociere alimentară greșită sau tranzitul tău are probleme și te confrunți cu un neplăcut episod diareic, două pastile de cărbune medicinal sunt soluția naturii pentru a te ajuta.

Mai ales că aceasta are și capacitatea de a acumula acidul gastric, responsabilul pentru multe probleme digestive, mai ales dacă suferi de gastrită.

Îți albește dinții
Dinții tăi sensibili și-au pierdut din albulor lor natural și frumos? O cură de trei săptămâni cu cărbune medicinal te va salva de procesul de albire făcut în cabinetul stomatologului.

×
Subiecte în articol: cărbune cărbune natural stomac diaree