x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ce afecțiuni ascund mâinile amorțite

Ce afecțiuni ascund mâinile amorțite

30 Aug 2017   •   12:21

Nu-ți sunt străine durerile de la nivelul încheieturilor mâinilor ce sunt însoțite adesea de neplăcuta senzație de amorțeală, rigiditate sau chiar slăbiciune? Nu ignora astfel de simptome! Pot fi semnalul unei afecțiuni serioase cu care se confruntă organismul tău, scrie clicksanatate.ro.

Dacă ai stat foarte mult într-o anumită poziție cel mai probabil te confrunți cu câteva dintre simptomele de mai sus, însă dacă nu poziția corpului este cea care declanșează aceste simptome, atunci este necesar să mergi al medicul specialist deoarece pot semnala prezența unor afecțiuni ca diabetul, dficiența de vitamine mai ales vitamina B12 sau poate un accident vascular cerebral.

Stimulează punctele reflexogene din palme


Atât palmele cât și tălpile pot evidenția atunci când este o problemă în organismul tău deoarece prezință terminațiile nervoase ale organelor. Nu degeaba sunt recomandate ședințe de reflexoterapie periodic pentru a relaxa întregul corp și a evita blocajele ce pot să apară.

Astfel, dacă simți amorțeli frecvente în vârful degetelor de la mână, vizitează neaparat un cardiolog doarece acesta este un semn al unei boli cardiovasculare.

Deficitul vitaminic mai ales lipsa de vitamina B și E se va resimți de asemenea în interiorul palmelor, acordă o atenție sporită alimentației tale și masează prin mișcări circulare palmele confrom punctelor din imaginea de mai sus.

×
Subiecte în articol: mâini amorțite afectiuni vitamina B12