x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cea mai bună băutură pentru tratatea acneei

Cea mai bună băutură pentru tratatea acneei

29 Mai 2017   •   12:50

Acneea este o afecțiune cronică inflamatorie la nivelul pielii, care afectează ambele sexe începând de la pubertate, având un impact destul de mare asupra încrederii în sine, scrie clicksanatate.ro.

Acneea este un subiect tabu pentru persoanele care se confruntă cu ea. Pe baza acestui subiect s-au făcut nenumărate cercetări pentru a se putea găsi o soluție salvatoare. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că această problemă apare la persoanele care au un nivel ridicat de inflamații în organism și antioxidanțiîn cantitate mică.

Practic, antioxidanții joacă un rol foarte important în menținerea stării bune de sănătate. De aceea, se recomandă ca alimentația zilnică să conțină alimente care au efect antiinflamator, minerale, vitamine și antioxidanți.

Acizii grași din Omega-3 reduc inflamațiile

Nu ar trebui să eviți consumul produselor grase, bogate în Omega-3, precum sunt somonul, macroul, semințele de in, de dovleac, nucile. Aceastea sunt benefice pentru sănătatea întregului organism, de la unghii până la păr.

Și vitamina A pe care o poți găsi în roșii, mango, papaya, mazăre este indicată pentru a combate efectele inestetice al acneei.

×
Subiecte în articol: acneea acnee bautura iritatie piele